Bioderma Hydrabio, Rich Cream Krem nawilżający o bogatej konsystencji

Bioderma Hydrabio Riche Krem o bogatej konsystencji dla skóry odwodnionej i wrażliwej 40ml

• 6 września 2022 o 9:47
    DOBRE ODŻYWIENIE, NAWILŻENIE
    Seria Hydrabio to wybawienie dla mojej suchej skóry. Kiedy widzę, że potrzebuje ona pomocy sięgam szczególnie po ten produkt, ponieważ wiem, że NATYCHMIASTOWO zadziała na moją skórę. Dodatkowo ślicznie pachnie i ma świetną lekko żelową konsystencję. Polecam osobom, które potrzebują dobrego nawilżenia.
    Zalety:
    • konsystencja, zapach, działanie
  • 17 sierpnia 2022 o 16:59
    Świetne serum
    To serum jest bardzo lekkie i ma miła konsystencję. Mam skórę wrażliwą , wcale mnie nie uczula i przynosi mojej skórze ukojenie. Aplikuje go na noc , czasem nakładam jeszcze krem. Ale to serum jest tak wydajne , że nie potrzebne jest dodatkowe nawilzenie. Zapach jest bardzo delikatny. Szybko się wchłania i pozostawia skórę nawilżona i gładka. Bardzo delikatny . Uwielbiam go. Do tego ma super opakowanie z pompką . Szybko się aplikuje i jest bardzo poręczne .
    Zalety:
    • Konsystencja , wydajność , jakość ,
    • Opakowanie z pompką
  • 14 kwietnia 2022 o 18:01
    świetny
    Krem, który spełnia moje oczekiwania jest bardzo wydajny, intensywnie nawilżający, przyjemny w aplikacji i szybko się wchłania. Zapach kremu bardzo delikatny, fajna konsystencja, mała ilość kremu wystarcza na całą twarz.
    Zalety:
    • Wygodna aplikacja
    • Działanie
    • Skuteczność
    • Wydajny
    Mondi2
    12 września 2021 o 11:37
    Bardzo dobry do skóry suchej
    Krem o bogatej konsystencji. Nawilża, pozostawiając cerę gładką i delikatną. Dodatkowo cera jest rozświetlona i zdrowa. Bardzo wygodne opakowanie z pompką ułatwia aplikacje.
    Zalety:
    • Butelka z dozownikiem
  • 17 lipca 2021 o 19:04
    Doskonale nawilża
    Doskonale nawilża, nie zostawia powiaty, skóra po nim jest promienista. Dobrze się wchlania zarówno w skórę twarzy jak i szyi. Jest delikatny, ładnie pachnie i dobrze się rozpriwadza, a opakowanie z pompką jest mega wygodne i higieniczne. Używam już kolejne opakowanie, polecam również odpowiednik na noc.
    Zalety:
    • Zapach, konsystencją, opakowanie, skuteczność
    Wady:
    • Nie zauważyłam