L'Oreal Paris Sublime Bronze, Self-tanning Milk, Mleczko samoopalające do twarzy i ciała

Propen
    14 stycznia 2013 o 21:56
    nic wartego polecenia
    Kupiłam go z polecania ale niestey rozczarowałam się. Plusy: - ładny zapach - dobrze sie nakłada, przyjemna konsystencja - ładny kolor, ale troche zbyt intensywny Minusy - zostawia smugi w takich miejscach jak stopy, dłonie- po 1-2 dniach dłonie są blade w porównianiu do nadgarstków i rąk więc kolor zbyt sie odcina - źle się zmywa, wręcz miałam od niego czarną wannę która musiałam przez to szorować -nie nakładam go na twarz w obawie przed tymi właśnie smugami
  • 17 kwietnia 2011 o 10:06
    Wcale nie taki straszny ;)
    Jest OK. Bardzo dobrze sie rozprowadza, na mojej skorze nie smierdzialo az tak bardzo, nawet w ciagu dnia czulam ladny zapach kremu, nawilza skore. Efekt widoczny bardzo szybko, na opakowaniu napisane jest ze w przeciagu 2 godzin, na mojej skorze pojawil sie ladnym zlotawy kolor opalenizny juz po ok 30 minutach. Kolor uzyskany po nasmarowaniu pewnie zalezy od Twojej karnacji. Ja mam ciemniejsza i na pewno efekt jaki uzyskalam to nie jest mocna opalenizna, ale lekkie podkreslenie;) Stosuje od kilku dni i jak na razie przyznaje ze jeszcze czekam az moze sie tonacja brazu poglebi ;) poki co, jest ok:) Jedynym minusem moze byc cena, ktora mimo wszystko nie pokrywa sie z oczekiwaniami. Używam tego produktu od: od nie calego tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 17 listopada 2010 o 0:15
    można spróbować
    Ogólnie wolę z tej samej serii samoopalacz w żelu jakoś tak mniej się \"klei\" i szybciej wysycha.Pompka nie pozwala na zużycie produktu do końca za to efekt widać już po 1wszym smarowaniu dość widocznie.I ten zapach ale taki urok samoopalaczy niestety.Mogę śmiało polecić choć nie jest to mój faworyt często z racji promocji do niego wracam :) Używam tego produktu od: od 2 lat Ilość zużytych opakowań: nie jestem w stanie podać
  • 5 czerwca 2010 o 7:01
    balsam lekko brązujący:(
    Kupiłam tez produkt, ponieważ nie było akurat Garniera. Był jakieś 20 zł droższy, wiec myślałam , że będzie lepszy, a tu kicha... Konsystencja ok, lubię kremowe bo mają lepszy poślizg niż np. pianki i można dokładniej rozprowadzić. Niestety nie daje koloru praktycznie żadnego (po Garnierze przy 1 zastosowaniu jestem ładnie opalona). Miałam bardziej opalające balsamy brązujące, ten niestety nie spełnia moich oczekiwań jeśli chodzi o intensywność opalenizny. Za 40 zł nie polecam i w ogóle nie polecam:( Na szczęśćie już się skonczył;) Używam tego produktu od: kilka m-cy Ilość zużytych opakowań:1
  • 9 lutego 2008 o 18:58
    cena nieadekwatna do jakości
    Kupiłam ten produkt z myślą o nadaniu mojej bardzo jasnej skórze nieco letniego blasku,ale niestety z Lorealem to niemozliwe.Skóra nabiera bardzo nieprzyjemnego zapachu pół godziny po nałożeniu mleczka.Faktycznie efekt opalenizny widoczny jest bardzo szybko ale z bronzem nie ma on zbyt wiele wspólnego.Ja byłam po prostu pomarańczowa.Teraz próbuje wykończyć pozostałość opakowania mieszając samoopalacz z balsamem.Odradzam!!! Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w traknie pierwszego