Ewopharma Revalid, Krem

• 18 grudnia 2011 o 23:01
    Skuteczny ale uciążliwy w stosowaniu
    Krem Revalid dostałam gratis przy zakupie tabletek tego samego producenta - jako uzupełnienie kuracji. Moim głównym problemem są wypadające (ze względu na leki, które biorę) i rozdwajające się włosy. Na to pierwsze Revalid pomaga w 50%, za to na rozdwajanie 100%. Po użyciu włosy są miękkie i gładkie, niestety przy moich cienkich bardzo przyklapnięte (myślę, że krem je zbytnio obciąża), no i ten woskowo-trawiasty zapach który podczas nakładania jest bardzo intensywny i utrzymuje się potem cały dzień jak dla mnie obrzydliwy ale już mojemu chłopakowi się podoba. Reasumując - poprawia stan włosów ale polecam tylko tym którzy mają z nimi spore problemy, bo w użyciu jest nieprzyjemny. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 października 2011 o 0:11
    dobra
    Po jego zastosowaniu włosy przestały wypadac,ładnie sie błyszczały i układały.Wygladały bardzo swiezo.Jego miusem jest zapach ktorego ja nie znosze poprostu wali.Kolor kremu tez odpycha nie napisze z czym mi sie kojarzy.Jednak jego najwiekszym plusem jest to ze działa a to jest najwazniejsze. Używam tego produktu od: od 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 18 września 2008 o 15:47
    Dobry
    Ten krem jest naprawdę bardzo dobry. 1. Zatrzymał mi wypadanie włosów (a byłam przerażona , że wyłysieję :D ) 2. Ładnie nawilżył włosy, nawet po suszeniu suszarką widać, że są ładne 3. Ładnie się po nim układają, sa proste i takie mięciutkie minusy dla mnie to: - wydaje się trochę mało wydajny, żeby nałożyć go na moje włosy (do łopatek), to muszę naprawdę wycisnąć duużą ilość - brzydki kolor, wręcz odrażający :D no ale to jestem w stanie przeżyć - zapach wosku pszczelego. Niektórym się bardzo podoba, ale mnie jakoś odrzuca, jest zbyt intensywny i włosy nim pachną cały dzień (ale niektórym może się spodobać) Ogólnie bardzo polecam, daję 4 gwiazdki, bo szukam czegoś jeszcze bardziej fenomenalnego :D Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
    shape33
    30 sierpnia 2007 o 8:30
    Dla mnie super
    Polecam ten produkt do zniszczonych, oslabionych i farbowanych wlosow. Uzywalam go przez cala ciaze gdzie moje wlosy byly w kiepskiej formie i revalid krem i szampon doskonale je odzywil. Staly sie mocniejsze lepiej nawilzone daje tez dobre efekty stosowany na zmiane z Panten pro V dla brunetek lub z Loreal Vitamino Color. Ogolnie polecam Cena nie jest az tak wygorowana a co do Radical to sa one do niczego nie daja zadnych efektow. Używam tego produktu od:3 miesiecy Ilość zużytych opakowań:1
    leeloo
    18 października 2006 o 18:00
    działa
    Myślę że wiele osób podobniej jak ja przeżywa koszmar związany z nadliczbowym wypadaniem włosow w okresie jesiennym. Słyszałam wiele o skuteczności kapsułek Revalid więc na zakupowej fali dokupiłam oprócz suplemetów także i tegoroczną nowość to jest kosmetyki pielęgnacyjne. Krem stosowalam w połaczeniu z kapsułkami i szamponem - zaczęłam troszeczkę ponad 2 tygodnie temu, już po pierwszym użyciu włosów na szczotce wyraźnie dużo mniej. Obecnie moge stwierdzić że włosy trzymaja się głowy jak należy i wypadaja w normie (bo niestety fizologii nie zmienimy i zawsze coś wypaść musi :cool: ) Krem najtańszy nie jest jesli wziąść pod uwage nasze rodzime odpowiedniki typu Radical czy Saponics ale zyskał moja sympatię. Przede wszystkim cieszy mnie duża ilość ziołowych extraktow m .in z jęczmienia, pokrzywy, skrzypu, brzozy.. Dużo przyjemniej używa mi się tego kremu niż znienawidzonego Waxa (ktory a owszem i działa ale doprowadza mnie do szewskiej pasji zabawa z aplikacją oraz efekt obtłuszczonych a jednak suchych i usztywnionych loków) Przyznam szczerze że moje wiecznie spragnione, wielce kapryśne włosy po zestawie Revalid jakieś super nie są - porostu brakuje im nawilżenia ale nie odejmuje gwiazdek. Byłam niejako przygotowana na brak fajerwerków od strony wizualnej i posiłkowanie sie dodatkowym nawilżaczem. Zdążyłam się już przyzwyczaić że apteczna pielęgnacja nie zawieraja całego arsenału chemicznych składników własciwej profesjonalnym kosmetykom a odpowiedzianych za gładkość, blask etc. Co do obiecywanej r e g e n e r a c j i to się nie wypowiem, moje loki nie są zniszczone a jedyne czego potrzebują to konkretnego nawilżenia. Produkty Revalid natomiast szybciutko uporały się z wypadaniem włosów - czyli spełniły moje oczekiwania. Chętnie w przyszłości zakupie w ramach leczniczych kuracji w okresach wiosenno-jesiennych przesileń. Gwiazdka mniej za cenę i wydajność - w porównaniu do innych aptecznych odpowiedników nie poraża atrakcyjnością :mad: Używam tego produktu od:2,5 tygodnia Ilość zużytych opakowań:1/2 pierwszego - obecnie kończe stosować i reszta kremu czeka na wiosenna kurację.