Deborah Hi- tech blush, Róż do policzków

Kini87
    2 marca 2014 o 19:26
    Jest ok
    Uważam ten róż za dobry produkt marki Deborah. Fajnie się nakłada,nie pyli, ma wygodne opakowanie, przyzwoicie się trzyma (6-7 h), czasem tylko schodzi plamami ( zależne od podkładu). Posiada małe drobinki, ale na policzkach daje ładny satynowy efekt. Dobrze napigmentowany. Jedynym problemem jest dla mnie kolor. "Rosa Pesca", który posiadam za bardzo przechodzi w brzoskwinię/lekki brąz. Do końca nie wiem jak go określić. Niestety z nim nie trafiłam, bo tylko kiedy używam bronzera wszystko mi się zlewa w jedną plamę i nie jest to fajnie. W sklepie wydawał mi się różowy ale cóż. Produkt jednak jak najbardziej polecam. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 18 stycznia 2013 o 22:46
    Bardzo dobry róż :)
    Skusiłam się na niego przypadkiem, bo przyszłam z myślą o zakupie innego różu wypiekanego. Mam kolor Rosa pesca i jestem nim zachwycona. Zebrałam wiele pochwał na temat mojego wyglądu własnie dzięki temu różowi. Jest trwały - u mnie trzyma się cały dzień, jednak ja nie dotykam za często twarzy w ciągu dnia. Daje bardzo ładnym naturalny, zdrowy look (mam cerę w tonacji ciepłej, ani blada, ani ciemna). Nie uczula, nie powoduje wyprysków. Jest wydajny - ja używam od pół roku codziennie i niewiele widać, że coś ubyło, na pewno starczy mi na długo. Żałuję, że usunęli stoisko Deborah w drogerii Hebe w moim mieście, nigdzie indziej nie mogę dostać, a szkoda, bo chętnie bym się skusiła na kolejny oddzień alno jakieś inne produkty Deborah. Używam tego produktu od: 6 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-go
  • 29 grudnia 2012 o 17:57
    bardzo dobry
    Jestem w posiadaniu dwóch kolorów: Rosa pesca i dwukolorowego z jednej z limitowanek. Róż mimo, że jest wypiekany, nie jest twardy, nie pyli, jest dobrze napigmentowany, raczej trudno z nim przesadzić, trzyma się cały dzień. Nie zauważyłam, żeby powodował problemy skórne. Dołączony pędzelek raczej nie zda egzaminu, lepiej mieć własny. Przy okazji skuszę się na pewno na inny odcień. Używam tego produktu od: z przerwami od kilku lat Ilość zużytych opakowań: zużywam dwa
  • 9 grudnia 2012 o 9:56
    Wreszcie strzał w 10!
    Nie zliczę już, ile pieniędzy wydałam na róże. I zawsze coś nie tak. Albo kolor zły, albo ścierał się błyskawicznie, albo źle nakładał. Straciłam nadzieję i malowałam się bronzerami. W lecie super, ale teraz nie wyglądało to tak dobrze. Ale...da się! Trafiłam na Deborah i jestem zachwycona. Mam odcień 24, moja buzi wygląda świetnie, róż dodaje jej świeżości i energii. Trzyma się cały dzień, jest mocno napigmentowany. Same komplementy zbieram:) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 13 października 2012 o 13:12
    mój najlepszy róż
    Kupiłam na wyprzedaży, zostały same mocne kolory - wzięłam odcień Terracotta. Myślałam, że jeśli będzie za ciemny, to najwyżej będę używać tylko w środku lata na opaloną skórę. Róż pozytywnie mnie zaskoczył. Kolor jest piękny, ciepły, naturalny, przygaszono różowo-brązowy, ale odpowiednio dawkowany (minimalnie) sprawdza się też na lekko oliwkowej, ale absolutnie nie opalonej cerze. (oczywiście nie jest to odcień dla bladolicych). I mimo tej mocy, jest subtelny i naturalny (po raz kolejny przypomnę - dawkowany oszczędnie). Róż jest dość miękki, dobrze napigmentowany, jedwabisty, idealnie się rozprowadza, pięknie wtapia w skórę. Nie uczulił, nie podrażnił, nie spowodował wysypu niespodzianek. Wytrzymuje kilka godzin (na mojej skórze nic nie wytrzymuje długo). Opakowanie podobne do MAca. Dołączony pod spodem mini pędzelek jest raczej nieprzydatny do policzków; używam go do rozcierania jasnych cieni. Jestem zachwycona, moja twarz wiele zyskuje gdy go używam, choć ten kolor wymaga sprawnej ręki i umiaru w nakładaniu. Używam tego produktu od kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego