Vichy Normaderm system odnawiający - Czysta Skóra

Karocha
    19 lutego 2011 o 13:20
    nic specjalnego
    skusiłam sie na to tylko i wyłącznie ze FIRMA znana i podobno dobra, oraz ze względu że mikrodermabrazja (jezeli dobrze to pisze) samo w sobie super... tylko że te kremy i ten spryskiwacz twarzy kojący bodajże to nic ciekawego nie było. cena straszna. oj... nie miałam kasy i musiałam pożyczyć. żałuje ze wydałam pieniądze. jezeli zachce mi się kiedyś oczyszczania skóry to użyje np.zmielonej skaly wulkanicznej którą rozrabiam z mydlinami w dłoniach.. polecam poszukać skały.. Używam tego produktu od: miałam rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 to co w zestawie
  • 30 grudnia 2010 o 21:12
    na co to komu?
    wydaje mi sie ze ten produkt jest po prostu dobrze rozreklamowany i na tym sie konczy o wiele bardziej polecam kupic sprawdzony peeling enzymatyczny, lagodzaca maske i peeling mocny mechaniczny i samsmu sobie za polowe nizsza cene zrobic taka \'kuracje\'... to bylo by fajne ale nie za ta cene!! osobiscie uwazam tez ze vichy samo sobie krzywde robi ze nie sprzedaje tych produktow osobno ( moze za granica? nie wiem. w Polsce nie). chetnie np kupilabym tylko ten peeling a takiej mozliwosci nie ma plus za to ze ten system starcza na o wiele dluzej niz przewidzial producent plus za nawet dobra maske i bardzo dobry peeling krem ma przyjemny zapach ale moglby mocniej nawilzac Używam tego produktu od: uzywalam raz calego systemu Ilość zużytych opakowań: jeden zestaw
    tataga
    30 grudnia 2010 o 20:43
    rozczarowanie
    Spodziewałam się lepszych efektów po stosowaniu próbek. Owszem, peeling spełnia swoją funkcję. Maseczka jednak już tak dobrze nie wygładza... wcale nie mam wrażenia skóry jak u bobasa... pory pozostają rozszerzone, niedoskonałości może trochę lepiej się goją, ale wciąż są! Plusem jest to, że rzadziej się pojawiają. Skóra na policzkach pozostaje strasznie przesuszona ;/ żaden krem nawilżający nie pomagał dopóki nie zastosowałam maseczki z ekstraktem z pomidorów. Mimo to kuracji nie przerwałam. Za to na czole pojawiły mi się grudki ;/ Zawiodłam się. Po takiej firmie i cenie spodziewałam się czegoś o niebo lepszego... Zaznaczam, że mam skórę mieszaną, normalną na policzkach i lekko przetłuszczającą się w strefie T. Może dla skóry tłustej będzie to lepsze rozwiązanie... Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 i parę próbek wcześniej
    _Sue_
    6 maja 2010 o 20:15
    Zdecydowanie na tak!
    Kosmetyk warty swojej ceny. Kosmetyki Vichy ogolnie nie naleza do najtanszych, ale zdecydowanie warto wydac troche wiecej na ten produkt raz na jakis czas. Ja mam cere mieszana z duzymi porami, z tendencja do wagrow i krostek. Niestety rowniez naczynkowa wiec zadne drastyczne kuracje u mnie nie wchodza w gre. Ogolnie ten kosmetyk dal mi takie same rezultaty jak 6 kursow microdermabrazji w salonie kosmetycznym (wydatek 600zl)... Cera gladka, widocznie zmniejszone i oczyszczone pory, zmniejszone niedoskonalosci. Efekt utrzymal sie przez dobrych pare tygodni. Jedyny minus to bardzo wysusza cere, ale stosujac maski nawilzajace mozna dac rade. Ogolnie polecam. Kuracje Vichy proponuje stosowac co 4 m-ce. Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: 2 kuracje
    Naommi
    20 marca 2010 o 23:51
    robi wrażenie
    Na mnie zrobił pozytywne wrażenie.. Moja przetłuszczająca się cera mniej się przetłuszcza po zastosowaniu tego produktu. Moje ogromne pory zmniejszyły się co najmniej o połowę! Zestaw dobrze wygładza buzię. Jestem zadowolona, to i tak dużo jak na moją cerę. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań:1