Ziaja PhytoAktiv, Krem na dzień rozjaśniający

agatqa9
    8 grudnia 2014 o 9:15
    Kiepski
    Używałam tego kremu przez parę miesięcy. Niestety Ziaja po raz pierwszy mnie zawiodła.. Zalety: - dobrze się rozprowadza - ładnie pachnie - wydajny Wady: - nie rozjaśnia naczynek - nie zapobiega powstawaniu innych - zapycha pory !!! - nie zużyłam do końca, bo moja cera nie mogła go znieść, był za ciężki Używam tego produktu od: parę miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 50ml (niepełne)
  • 10 października 2014 o 22:45
    U mnie działa :)
    W moim przypadku krem spełnia większość obietnic producenta. Łagodzi i rozjaśnia zaczerwienione miejsca. Używam go czasami na noc i mieszam z podkładem, efekt jest, ale utrzymuje się tylko podczas stosowania. Po odłożeniu kremu wszystko wraca do "normy", więc krem nie redukuje rozszerzonych naczynek, co nie zmienia faktu, że różnica podczas stosowania jest duża :) Nie wiem, czy kupiłabym go ponownie, bo szukam jednak czegoś silniejszego, ale nie jest zły. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Verri
    8 lutego 2014 o 18:36
    do niczego
    jako że posiadam cerę naczynkową zaczęłam szukać dobrego dla niej kremu. Jako że Ziaja tania i ostatni krem z tej firmy mnie zadowalał kupiłam ten oto produkt razem z wersją na noc. niestety z naczynkami to on nie robi kompletnie nic... cudów nie oczekiwałam, krem mi przecież naczynek nie zamknie, ale żeby tak nic kompletnie nie robić, nie rozjaśniać, nie zapobiegać? jedyny plus to że mnie nie zapchał i wersaja na dzień jest ok pod makijaż, wypróbowałam i z podkładami i z kremami bb. Jednak ja do niego nie wrócę, wolę kupić coś droższego ale gdzie będę widziała efekty niz takie byle co za grosze. Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    maszar
    8 lutego 2014 o 18:27
    Nigdy więcej
    Niestety mojej cerze trudno dogodzić, nie dość, że tłusto-mieszana, to jeszcze trochę naczynkowa. Kosmetyczka postraszyła mnie, że mam naczynkową, więc postanowiłam zacząć profilaktykę. Jako że uwielbiam markę Ziaja, zaczęłam od niej. I tak natrafiłam na ten krem. Akurat stosowałam go na noc. I co raz gorzej zaczęło się dziać. Więc postanowiłam go tylko na policzki wklepywać, bo właśnie tam mam naczynka. Ale zaczęło mi wyskakiwac coraz więcej syfów, nawet na policzkach. A jesli chodzi o naczynka to nie widzę zmian.Teraz to jest tylko do wyrzucenia. -zapycha - naczynka nie jaśnieją, nie widzę poprawy - babra mieszaną-tłustą cerę +nawilża Tak więc poszukiwania idealnego kremu na noc ciąg dalszy. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 0,35 (50 ml)
  • 7 lutego 2014 o 0:01
    Zapycha!
    Ten krem to totalna tragedia. Kupiła go moja mama, ale bardzo szybko przestała używać, pech chciał, że akurat skończył mi się krem na dzień i stwierdziłam, że go przetestuję... Nie mam problemu z naczynkami, oczekiwałam tylko nawilżenia, no i fakt, nawet nawilżał, ale pozostawiał na twarzy film i to nie był typowo tłusty film. Ten krem zachowuje się na twarzy jak siikonowa baza i trzeba mu przyznać, że podkład rozprowadza się po nim dobrze, ale już po 3 dniach stosowania zobaczyłam na twarzy podskórne grudki, strasznie mnie zapchał, dlatego tak wcześnie piszę recenzję. Nie polecam, spróbuję go zużyć jako krem do rąk, bo nie lubię marnować kosmetyków. Wątpię też czy ten krem cokolwiek zdziała na naczynka... Używam tego produktu od: 3 dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego