Isabella Rossellini Storia EDP

mon1k6
    26 lutego 2012 o 18:19
    magia
    mam duzo perfum ale ten jest magiiczny i zawsze zwracal najbardziej uwage na siebie gdy mialam go na sobie... dostalam w prezencie jak milalam 18nastke.. dzis mam 23 i jestem mu wierna. bede do konca zycia:) Używam tego produktu od: 5lat Ilość zużytych opakowań: 3 duże
    Delicia
    23 lipca 2011 o 12:11
    O Tak! Tak! Tak! Tak!
    Cudenko. Gdy sprobowalam po raz pierwszy, natychmiast pomyslalam, ze Storia to L\'Instant De Guerlain plus swieza wanilia! Zapach iscie kremowo-slodko kwiatowy, z nutka orientu i przyproszony naturalna wanilia. Storia zachwyca, jest bardzo cieplym i seksownym zapachem. Dodaje pewnosci siebie i pachnie bardzo zmyslowo. Przetrwala moj nocny test trwalosci i tak jak spryskalam sie nia przed pojsciem spac, tak rano wciaz czulam ja na sobie. Mysle ze nadaje sie na kazda pore roku; latem rozpali zmysly a zima otuli i rozgrzeje. Uwielbiam wszystkie zapachy Rossellini i choc mam slabosc do ISAbelli, Storia ma na rowni swoje miejsce w moim sercu; zapada w pamiec i sprawia, ze czuje sie wyjatkowa... Polecam, bo naprawde warto sprobowac! Używam tego produktu od: kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: 50ml i bedzie wiecej!
    Lidiq
    2 lutego 2010 o 21:43
    piękna (hi)Storia
    Bardzo dobrze wspominam ten zapach. Cudownie się kojarzył: ze spokojem, łagodnością, a jednocześnie z charakterem. Był aksamitny, ciepły. Cudownie komponował się z moją skórą. Wiele osób pytało się mnie czym tak ładnie pachnę, a to właśnie "Storia" uwodziła :) Jeśli będzie w promocji, to kupię. Używam tego produktu od: 2008 Ilość zużytych opakowań: 1 (30 ml)
    qqłka
    9 lipca 2008 o 12:20
    klasa... ale?!
    drugi po cat de lux sygnowany nazwiskiem gwiazdy który przypadl mi do gustu... Na pewno elegancki, nie słodziak, ciepły, nie kwiatkowy - krzykliwy. Wyważony. Jeśli będzie w dobrej cenie to pewnie będę go kupować bo kompozycją rzeczywiście nie ustępuje wysokopółkowym, a trwałość jak u coty czy avon - średnia, ale za te pieniążki wystarczająca. Opakowanie poręczne super do torebki (korek dobrze się trzyma), mnie odpowiada i forma i kolor nieco zgaszony, ciepły, karmelowy - tak jak zapach. No właśnie... Ten zapach u mnie pachnie jak lżejsza wersja far away avonu (który toleruję jedynie na innych) ... I co teraz? Fakt nie drażni, jest łagodniejszy i delikatniejszy - mogę go nosić, ale nie wiem czy kupię ponownie bo to już tylko co najwyżej średnia półka... Używam tego produktu od: dziś Ilość zużytych opakowań: poręczne 30ml
  • 3 lipca 2007 o 0:39
    Dla mnie ten zapach jest mega-kobiecy. Sa to ulubione perfumy mojej mamy więc może dlatego ciepło mi się kojarzą. W każdym bądź razie, jeśli juz się nimi spsikam to nie zostaje to niezauważone. Wszyscy sie zachwycają i pytają co to jest?? A to juz jest moja słodka tajemnica :D Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:3butelku ( razem z mama)