HiPP Babysanft, Pflege Bad (Płyn do kąpieli i żel pod prysznic)

MaKajka
    18 lutego 2015 o 20:11
    Cudo - zdecydowanie najlepszy!
    Używamy go na zmianę z Bubchenem - ale wyłącznie dlatego, żeby czasem zmienić kąpielowego myjołka, bo Hipp jest zdecydowanie najlepszy. Skóra synka jest delikatnie nawilżona, ale nie uwalona tłustym , jak to się zdarzało przy "Emulince". Hipp łagodzi podrażnienia, ładnie myje, delikatnie pachnie, ma naturalne oleje w składzie (a nie jakieś ropopochodne wynalazki), jest wydajny. Minusów nie znalazłam Używam tego produktu od: ponad 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 duże
  • 14 sierpnia 2010 o 21:16
    bardzo dobry
    Jeden z ulubionych kosmetyków do mycia ze względu na łagodność i delikatny zapach. Bardzo lubię zapach wszystkich kosmetyków Hipp. Jest niedrażniący, delikatny, ładniejszy niż zapach serii niebieskiej Babydream. Generalnie obie marki bardzo mi odpowiadają jeżeli chodzi o działanie i w sumie nie widzę między nimi różnicy, z wyjątkiem zapachu. Całej mojej rodzinie bardziej odpowiada Hipp. Szkoda, że ceny nie są szczególnie przystępne. Ogromnie plusem tego płynu jest nie wysuszanie skóry.Nawet nie muszę smarować się balsamem po każdym myciu, co bardzo mi odpowiada, bo balsamów nie lubię. Używam tego produktu od:pół roku temu, może przez 2-3 miesiące, nie pamiętam Ilość zużytych opakowań:1
  • 22 lutego 2010 o 20:59
    pięknie pachnie
    Przy wieczornej kąpieli mojej córci,płyn to podstawa do przyjemnego pluskania się w wodzie,ten płyn stosuję od urodzenia mojej pociechy aż do teraz (1,5 roczku)mam duże zaufanie do tej firmy:) Płyn ma same plusy: -tworzy obfita pianę -nawilża i pielęgnuje -nie ściąga -pięknie pachnie -nie podrażnia Polecam wszystkim mamą:) Używam tego produktu od:1,5 roku Ilość zużytych opakowań:dużo
  • 12 lutego 2010 o 15:29
    KWC
    mój ulubiony preparat do mycia pod prysznic - nie podrażnia (mam atopowe zapalenie skóry), nie zaognia zmian, ma świetny skład, delikatny zapach. jest to najmniej wysuszający preparat do mycia, jaki dotąd stosowałam. ma dużą pojemność i przyjemną cenę, jest wydajny (w porównaniu z cenami aptecznych żeli do skóry atopowej). polecam atopiczkom poszukującym delikatnego żelu do mycia bez SLSów (a wiele alergicznych serii aptecznych je zawiera...) na pewno kupię go ponownie. Używam tego produktu od: od m-ca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1szego
    a50t
    20 listopada 2009 o 14:36
    dla mnie tak, dla dziecka nie!
    Będę oceniała płyn jako kosmetyk dla dziecka. Całą serię Hippa dostałam od mamy zaraz po urodzeniu dziecka. Oliwka, krem a także płyn wywołały u mojego synka straszną wysypkę. Ale miał on ją również od innych kosmetyków i proszku do prania. Pomyślałam, że jest mały i może dlatego tak alergicznie zareagował. Ostatnio postanowiłam zrobić drugie podejście do płynu. Niestety ten sam efekt. Szkoda, bo ma naprawdę dobry skład. Natomiast dla mnie jest rewelacyjny. Używam go obecnie jako żel do mycia twarzy, ciała i do higieny intymnej. Nie wysusza, nie podrażnia i fantastycznie pachnie. Uwielbiam jego zapach. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań:2