Tigi Catwalk, Curls Rock Conditioner (Odżywka do włosów kręconych)

• 6 czerwca 2010 o 18:47
    Nie !
    ***Niestety do moich włosów się kompletnie nie nadaje. Do tej pory używałam odżywki Goldwell, Loreal Professionnel Shine Curl i Kerastase. Kupiłam Tigi, ponieważ było w dużym opakowaniu i nawet nie przeszło mi przez myśl, że odżywka do włosów kręconych będzie się aż tak różnić od podobnych produktów pozostałych wymienionych przeze mnie firm. Porażka: * jest bardzo twarda i trudno ją rozprowadzić na włosach * mokre włosy po nałożeniu tej odżywki są szorstkie, twarde i takie pozostają * zamiast nawilżać - wysusza, mam na głowie puch * nic a nic nie ułatwia rozczesywania * mokre mają połysk, po wysuszeniu są bez wyrazu * nie chcą się ładnie kręcić, loki i fale są zniekształcone *** Najgorsza odżywka jakiej używałam. Właśnie czekam na Goldwella i już napewno go nie zdradzę. Wrócą moje mięciutkie i lśniące loczki. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Pimponi
    9 stycznia 2010 o 21:49
    Dobra ale bez cudów
    Nie zachwyciła mnie ta odżywka. Może dlatego że spodziewałam się tak wspaniałych efektów jak po kremie Tigi do stylizacji. Jest dobra, ładnie pachnie, włosy łatwiej sie rozczesują... I tyle. Czy jej używam czy nie - nie widze jakiejś specjalnej różnicy. A do najtańszych nie należy więc wybiorę jednak coś innego. Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 15 czerwca 2009 o 0:09
    było tak pięknie...
    najpierw kupiłam 250ml pozniej 750ml i dostałam uczulenia! Trzeba uważać jeżeli ma sie delikatna skórę głowy. Odżywka sama w sobie spełnia obietnice Tigi, włosy sie nie puszą, skret jest piękny i lśniacy, włosy wyglądają na bardzo zadbane. Używałam z szamponem i kremem do loków z tej serii. Moim zdaniem ta odżywka połaczona z zwykłym szamponem bedzie dzałała równie dobrze. Szkoda bo produkty sa świetne ale nie dla wrażliwców dlatego daję 3***. Używam tego produktu od: ok 7mc Ilość zużytych opakowań: 250ml,750ml
  • 26 kwietnia 2009 o 1:16
    Niszczy włosy...
    Długo myślałam nad zakupem odzywki, bo to jedna z najdroższych, jakie są dostępna na naszym rynku. Po pierwszy zastosowaniu podrażniła skórę głowy, mimo że na skórę jej nie nakładałam, wszystko mnie swędziało. Po wysuszeniu włosów byłam w szoku- matowe, szorstkie w dotyku siano. Po odżywce za 100zł... Postanowiłam jednak dać jej szansę, bo myślałam, że może ma dogłębne działanie, którego po pierwszym zastosowaniu nie widać. Po dwóch miesiącach włosy już nie są takie matowe, ale są wysuszone, trudno się rozczesują, bardzo się plączą, są po prostu zniszczone. Nawet mój fryzjer to zauważył i pytał się, czy przestałam używać odżywek do włosów:( Nie spodziewałam się takich efektów po zachwalanej i drogiej odżywce... Jest lepsza niż te z supermarketu, ale dużo gorsza niż zwykły Matrix za 1/3 ceny. Nie będę kontynuować przygody z tą firmą. Mam też krem do włosów kręconych. Efekty takie same. Nie polecam. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 2 stycznia 2009 o 20:33
    Polecam
    Mam tzw.fioła na punkcie swoich włosów, wiec w swojej karierze wyprobowalam bardzo duzo odzywek do wlosow kreconych.I jak narazie tylko ta mi bardzo odpowiada.Po niej mam takie fajne puszyste wloski i bardzo ladnie sie krecą.Jak wysusze suszarka to juz wogóle jestem zachwycona.Szkoda tylko ze jest droga ale co tam, dla moich włosów wszystko:) A zapomnialabym chyba o najwazniejszym-jest to jedyna odzywka po ktorej moje wlosy daja sie po umyciu rozczesac bez zadnego ciągniecia i wyrywania- po prostu bosko sie rozczesują:) Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1