Chanel Teint Innocence Naturally Luminous Fluid Makeup SPF 12

pj000
    28 lutego 2014 o 21:17
    DOBRY!!:)
    Produkt niewątpliwie stworzonyz myślą o młdej cerze, bez problemów. Podkład pięknie wygładza, nie zatyka porów, normalizuje kolory i rożświetla. Dla mojej cery bardzo dobry i polecam go kobietom w wieku ok 25lat-bez głębokich/widocznych zmarszczek., z cerą bez problemów t.j trądzik, widoczne przebarwienia. Po nałożeniu 1 warstwy, uzyskujemy bardzo naturalny efekt, przy 2 warstwach również delikatnie matowi. Nie tworzy efektu maski/wtapia sę w naturalny kolor skóry. Super nawilża:) Duzy plus za wydajność Co do rozprowadzania...hmmmm jest ok ale mogło byc lepiej:) Polecam rozprowadzanie za pomocą ,,skunksa\'\',nie polecam rozprowadzania go paluchami. Duży minus za brak pompki, znacznie utrudnia to prace;/ Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 1 maja 2013 o 22:57
    NIE!
    dla mojej skóry tragiczny :cojest: po kilku godzinach złazi z twarzy, tworzy brzydkie świecące "placki" można dosłownie zbierać go z twarzy :D wystarczy dotknąć nieumyślnie ręką twarzy i jest cała w podkładzie ;) nie zapomnę jak po 2h od nałożenia spojrzałam w lustro i byłam w szoku jaką "ślicznie" świecącą mam twarz :D nigdy więcej ;) oczywiście opakowanie bez pompki przy takiej cenie podkładku to żenada :D
  • 10 marca 2012 o 12:19
    Naturalny efekt
    Jestem zadowolona z tego fluidu, naprawdę. Mam dwa odcienie 10 Albatre i 20 Cameo /na załączonym zdjęciu od lewej/. Albatre używam zimą, a ciemniejszego latem. Opakowanie jest bardzo ładne - wiadomo firma. Bardzo lubię ciężkie zakrętki Chanel i ten ich charakterystyczny "klik". Do nakładania palcem trzeba się przyzwyczaić - ja wstrząsam butelką i zbieram tylko to, co osadziło się wewnątrz nakrętki. Przyznaję, ze podkład nic nie kryje, ale akurat nie mam z tym problemów, mi zależało na efekcie ujednolicenia, rozświetlenia i gładkości, uważam, że ten fluid to zapewnia. Zauważyłam, że pod spód trzeba położyć najpierw jakiś tłustszy krem lub olejek.
  • 22 grudnia 2011 o 15:00
    Kiedyś był KWC
    Kiedyś zdecydowanie był moim KWC, ale niestety kolor, którego używałam nigdy nie był dostępny w Polsce (kupowałam w UK), a teraz nie jest już nawet produkowany. W związku z tym z bólem serca się z nim rozstałam. Gdyby nie to, pewnie nie zamieniłabym na inny. Plusy: > przyjemna konsystencja, dobrze się rozprowadza, nietłusty > idealny dla mnie stopień krycia, ukrywa to czego nie chcemy pokazać, ale ładnie eksponuje naturalny kolor buzi > doskonale się wtapia, nie tworzy maski nawet jeśli się nałoży trochę za dużo > długo się utrzymuje (do ok. 9 godzin) > nie zatyka porów > odcień był wprost stworzony dla mojej jasnej karnacji > dość wydajny > delikatnie nawilża > posiada filtry Minusy: > opakowanie bez pompki, ale ja sie przyzwyczaiłam Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: dwa
    Dinulka
    3 maja 2011 o 0:35
    lekki zawód
    No cóż, może ciut lepiej bym go oceniła, gdyby to był podkład z dolnej, ewentualnie średniej półki, ale za tę cenę można spodziewać się efektu bliskiego do \'wow\'. Przynajmniej ja wychodzę z założenia, że jeśli w coś inwestować, to w to,w co warto, a w innych przypadkach po co przepłacać? Mi on przypomina fluid Lirene :/ No ale do rzeczy: Pierwsze wrażenie - podkład niby nie gęsty, a ciężko się rozsmarowuje. Przez to użyłam go więcej niż normalnie, co dało niefajny efekt, bo nie wyglądało naturalnie, chociaż nie była to nie wiadomo jaka ilość. Krycie kiepskie, właściwie w strategicznych miejscach wyglądałam gorzej, co się tylko pogłębiało w miarę upływu czasu. Bo o ile zaraz po nałożeniu podkładu efekt - choć nie zadowalający w pełni, ale jest akceptowalny - potem ewoluuje w coraz to gorszym kierunku, a na koniec dnia zostaje na twarzy coś na kształt \'widać, że czymś się smarowałaś, ale cholibka nie wiem co to\'. Mi to wygląda po prostu na pozostałości podkładu, coś zostało, coś się ulotniło (nie wiem gdzie i jak?). Przy wieczornym demakijażu też go niewiele na waciku, oj niewiele. Makijaż nie przetrwał nawet 6 h w temperaturze pokojowej. Nie wyobrażam go sobie w lecie, co sugerowała inna recenzentka :-) Ponadto faktycznie nie matuje, twarz niby jest rozświetlona, ale tak jakoś płasko i nieładnie, a po kilku godzinach wygląda już raczej jak twarz, która wymaga zmatowienia, a nie świeża, wypoczęta, rozświetlona buźka. Podkreślił mi skórki na nosie w miejscach, gdzie przykładamy chusteczki do smarkania ;) w sumie myślałam, ze już się ich pozbyłam, ale on uwidocznił wszystko. Miałam kolor 40 beige - ładny beżyk, bez żadnych różowych pigmentów, dość ciemny. I na przekór innym Wizażankom uważam, że wcale nie jest on taki lekki i naturalny, a dla cer bezproblemowych lepsze by już były chyba lekkie podkłady, chociażby Clinique. Ale co kto lubi oczywiście :) Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: miniatura