Bubchen Calendula Gesichtspflege Creme (Krem nagietkowy do pielegnacji twarzy)

4 na 51 opinię

• 7 grudnia 2009 o 16:57
    ah ten nagietek
    Krem po raz pierwszy kupilam 2 lata temu, zuzylam z polowe i dalam reszte mamie na wyprobowanie. Krem jest tresciwy, dobrze natluszcza skore dziecka. uzywalam go w zimie i dzialal jak inne kremy przeznaczone typowo na niepogode. Nosek mojej pociechy lekko sie zarumienil, ale nie mam za zle tego temu kremowi, bo i kremy typowo pogodowe do konca sie nie sprawdzaja przy zimnym wietrze. Krem ma duza pojemnosc - 75ml, ladnie pachnie dla mojego nosa i dla mojego dziecka. Dobrze natluszcza skore rak, a takze skore twarzy nie tylko dziecka. Ma porzadny sklad i kosztuje niewiele. Mam go takze w moim Rossmannie, wiec i dostepnosc do niego jest dla mnie tez plusem. Nie wiem czy kupie ponownie, bo skoro krem dziala jak inne kremy pogodowe, to po co mam placic wiecej, skoro babydream pogodowy sprawuje sie tak samo i kosztuje mniej. Co prawda krem moge uzywac i ja, bo w swojej tresciwosci jest idealny dla mnie na zimowe noce, ale ja uwielbiam kremy z cynkiem, a dokladnie zink oxide. Moja cera sie nie rumieni przy kremach z cynkiem i nie wykazuje wogole cech cery naczynkowej, a taka wlasnie posiadam. Z braku laku uzywam, ale jak sie skonczy to nie wiem czy kupie ponowie. Kupie go ponownie jak nie bedzie kremu pogodowego babydream w Rossmannie. tak wlasnie kupilam Bübchen nagietkowy, bo nie bylo babydream na niepogode, a warunki atmosferyczne wymuszaly zebym czyms tresciwszym posmarowala twarz dziecka. Kremu do konca nie zuzylismy i mam go jeszcze troche. W tej chwili najczesciej uzywany jest jako krem do rak. Używam tego produktu od:z przerwami od 2 lat Ilość zużytych opakowań:pierwsze w polowie i teraz mam kolejne, ktore raczej bedzie zuzyte przez nas do konca