Joanna Naturia, Szampon z pomarańczą i brzoskwinią do włosów normalnych

• 19 września 2015 o 17:04
    Nic poza zapachem
    Kupiłam go z myślą o codziennym myciu włosów. Moje się dość przetłuszczają, potrafią się przesuszyć na końcach. Niestety szampon nie spełnił moich oczekiwań. Jeśli chodzi o ich wygląd po umyciu- jest ok, ale niestety bardzo nie służył mojej skórze głowy, i nie oczyszczał tak jak bym chciała, obciążał włosy w niektórych miejscach. Ładnie pachniał, i dobrze się pienił. Skóra głowy po nim swędziała i była podrażniona. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Jedno
    Tusio
    1 marca 2015 o 18:51
    Zwyklak, ale pachnie przyjemnie
    Bardzo przeciętny, wyjątkowo tani szampon od rodzimego producenta. Nie ukrywam, iż w linii Naturia można znaleźć zdecydowanie lepsze produkty do mycia włosów, ale wersja pomarańcza+brzoskwinia z pewnością spełni oczekiwania osób, które nie mają większych oczekiwań ;) Kosmetyk dosyć mocno się pieni i solidnie domywa włosy. Używałam go, gdy miałam naprawdę długą czuprynę, zatem po każdym myciu stosowałam odżywkę - nie wiem zatem, czy nie powoduje plątania. Nie wysuszał ani nie podrażniał. Myślę, iż za taką cenę można chociaż wypróbować :) Używam tego produktu od: używałam kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 lutego 2015 o 18:38
    Tani i dobry :)
    Bardzo lubie szamponmy Joanny i w ciagu ostatnich meisiecy przetestowalam wszystkie i chetnie do nich wracam. Brzoskwiniowy jest jednym z mich ulubiencow ze wzgledu na zapach. Jest to db szampon oczyszcajacy + tani + ogolnodosteony + piekny zapach + dobrze sie pieni + ladnie oczyszcza skore glowy + delikatny + nie podraznia + bez SLS + nie placze wlosow - nie odzywia, ale tego producent nie obiecuje Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 20 grudnia 2014 o 10:16
    Całkiem dobry szampon, ale nie ukrywam, że bywały lepsze.
    Tego szamponu używałam od razu po zużyciu szamponu również z Joanny, tyle że wersji z miodem i cytryną. I przyznam szczerze, że ten bardziej mi przypadł do gustu od poprzedniego. *Bardzo tani *Całkiem przyjemny zapach, choć momentami wydawał mi się zbyt sztuczny *Dobrze mył włosy i, podobnie jak w poprzednim szamponie, miałam dość ładne włosy po umyciu *Lepiej się rozczesywało włosy po tym szamponie niż po tym z miodem i cytryną I chyba jedyna wada: *Bardzo trudno trafić na te szampony z Joanny Używam tego produktu od: ok. miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 27 października 2014 o 22:24
    Mocno średni
    Wcześniej miałam przyjemność używać szamponu Joanny Naturia miód i cytryna do włosów suchych i byłam całkiem z niego zadowolona. Niestety wersja pomarańczowo brzoskwiniowa nie przekonała mnie do siebie. Plusy: +domywa włosy +ładnie pachnie +nie obciąża i włosy są po nim świeże Minusy: -plącze moje włosy, są po nim tępe i absolutnie konieczna jest po nim odżywka Spodziewałam się czegoś lepszego (wiem, kosztuje tylko 4 zł, ale miałam inną wersję i była dużo lepsza). Zużyję do końca i się pożegnamy. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1