Hegron Creme Spoeling, Odżywka do włosów do spłukiwania (stara wersja)

• 2 lutego 2014 o 11:23
    Bardzo dobra odzywka
    Odzywkę kupiłam w Leclercu, ponieważ urzekła mnie jej ilość w porównaniu do ceny. Postanowiłam zaryzykować, gdyż rzadko zdarza mi się stosować te same kosmetyki przez dłuższy czas. Ta odżywka sprawdza się dobrze na moich cienkich i trochę zniszczonych włosach. Nie obciąża, włosy nie są po niej przyklapnięte. Dobrze sie rozczesują, wyglądaja na zdrowsze, są błyszczące. Produkt ma trochę nieporęczną butelkę, bez dozownika, ale trochę wprawy i po czasie to juz nie przeszkadza. Ładnie pachnie. Działaniem nie różni się od odżywek, które są dwa razy droższe i dwa razy mniejsze. Szczerze polecam. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiej butelki
  • 5 listopada 2013 o 16:05
    A ja lubię!
    Odżywkę tę już stosuję od dawnien dawna i po zdradach z Garnierem czy Syossem zawsze do niej wracam. Kosztuje jedynie 8 złotych. Odżywka ta jest zamknięta w 500 ml butelce, jest rzadka i lejąca ale łatwo się ją nakłada na włosy, nie powoduje przełuszczenia, wygładza! Oczekuję od odżywki jedynie by ujażmiła moje niesforne włosy które się puszą i elektryzują. W tym celu spisuje się świetnie! Natomiast jeśli jesteście rozpieszczone w luksusowych odżywkach typu x w 1, to ta was na pewno nie zachwyci. Dla kobiet wymagających jedynie brak elektryzacji i puszenia będzie ok! Zapach chemiczny ale nie czuć go na włosach, brak silikonów w składzie co jest dużom plusem... czego chcieć więcej? polecam :]
  • 17 września 2013 o 23:53
    przeciętna
    Jestem posiadaczką mieszanych włosów. Za odżywkę zapłaciłam ok. 8zł. Konsystencja produktu jest bardzo rzadka, kosmetyk można zuzyć do samego końca bez konieczności obracania cyz rozcinania butelki. Zapach jest przeciętny, taki dzięcięcy. Utrzymuje się na włosach, przy czym wtedy jest ładniejszy, niż bezpośrednio z opakowania. Zapach prosto z opakowania czasami jest męczący i ma chemiczną nutę. Odżywki używałam codziennie. Czasami 2x dziennie dodatkowo jako odżywkę do mycia, jako bazę pod olej, czy do OMO. Jako ożywka do mycia u mnie sie nie sprawdziła. Włosy były takie dziwne, jakby niedomyte z produktów. Natomiast bardzo dobrze sprawiła się pod olej,włosy były miękkie. A jeśli chodzi o OMO to też jest ok. Produkt nawilża przeciętnie. Otrzymałby za to 3,5 gwiazdki. Dałam mu 3, ponieważ włosy wyglądały po nim na bardziej zniszczone, niż są w rzeczywistości. Dlatego nie kupię go ponownie. Odżywka ułatwia rozczesywanie włosów. Producent dedukuje je włosom po trwałej,ale zerkając na skład, jest to śmieszne, bo skład jest maksymalnie prosty i bardzo ubogi. Nie ma w nim żadnych substancji takich jak olejki czy wyciągi z roślin. Podsumowując, można wypróbować ten produkt. Aż takim bublem nie jest. Miałam o wiele gorsze. Używam tego produktu od: 9 dni Ilość zużytych opakowań: jedno zużyte do końca
  • 27 sierpnia 2013 o 22:56
    Raczej słaba
    Szukałam odżywki bez spłukiwania bez silikonów i tym sposobem trafiłam na Hegrona. Stosowałam go zgodnie z zaleceniem, czyli na umyte wilgotne włosy i mam wrażenie , że nie robi z włosami nic szczególnego. Ma plusy: + cena + wydajność + uroczy zapach + konsystencja stosunkowo zwarta- sto razy lepsza niż np. odżywek b/s Joanna naturia Minusy: - prosty skład bez odżywczego szału - butla z wielkim otworem - przelałam ją do butelki z dozownikiem - nie robi z włosami nic, ja używam jej przed czesaniem na mokro Nie lubię wyrzucać kosmetyków więc planuję ją wykończyć używając do \'olejowania na odżywkę", jako pierwsze \'o\', jako baza do tuningowania. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego
    Deunan
    28 lipca 2013 o 22:55
    Słaby produkt
    Plusy: + tania Minusy: - mało wydajna; do średniej długości włosów muszę użyć pełną garść -skład ubogi - nawet przy użyciu dużej ilości odżywki włosów nie można rozczesać -nie odczuwałam żadnego działania odżywki Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie