Vipera Fashion Colour Eye-liner, Kredka do powiek

• 1 sierpnia 2013 o 21:41
    najulubieńsza na specjalne okazje ;)
    na początek powiem, ze odziedziczyłam kredkę po siostrze jeszcze lata temu i to tej pory nie miałam pojęcia, że to Vipera i bardzo rzadko jej używałam aby na jak najdłużej ją mieć ;) kredka jest świetna, bardzo ją lubię szczególnie za to, że nadaje się do linii wodnej i długo się utrzymuje. używam odcienia No 252 czyli czarnej wersji i jestem zachwycona intensywnością koloru ;) ogólnie samie "och-y" i "ach-y" i na pewno pozostanę jej wierna ! Używam tego produktu od: nie zliczył by wspólnych lat ;) Ilość zużytych opakowań: jedno i będzie więcej!
  • 24 lipca 2013 o 22:26
    kosmetyk wszechczasów!
    Kredka do oczu z tej firmy była moją pierwszą kredką w życiu. Do tego momentu tak też zostało. Ma same zalety: - precyzyjnie maluje, łatwa aplikacja - intensywna, głęboka czerń ( a mam na tym punkcie obsesje!) - miękka, ale nie rozpływającą się - nie odbija się na powiekach - trwała - baaaaardzo wydajna Polecam każdemu! Używam tego produktu od: wielu lat Ilość zużytych opakowań: nie wiem, ale myślę, że ok 5
  • 19 grudnia 2012 o 17:28
    Bardzo dobra
    Mam kolor Graphic 254 i nakładam ją tylko na górną powiekę. Bardzo dobrze się nią rysuje linie. Jest nie za twarda, nie za miękka. Dobrze \'\'płynie\'\' po powiece. Jeśli chodzi o odbicia to taki efekt występuje u mnie jak już to zaraz po nałożeniu, więc mogę to łatwo usunąć i co dziwne - przeważnie tylko na 1 powiece (nie wiem dlaczego?). Po ok. 6h trochę się znika, ale dalej jest widoczna :) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 15 maja 2011 o 18:50
    trwala czern :)
    Kredka swietnie maluje jest nie za miekka i nie za twarda idealna:) bardzo wydajna jest i jest. Bardzo podoba mi sie jej czern jest poprostu czarna a nie jakas mieszanka szarosci czy cos podobnego. wystarczajaco dlugo utrzymuje sie na powiekach. jeden maly minusik to troszke gorzej sie nia maluje gdy sa na oku cienie ale to i tak nie problem. polecam ja !Używam tego produktu od: 2 lataIlość zużytych opakowań: 1 kredka to jest moj typ ale nie moj hit
  • 6 kwietnia 2011 o 20:46
    niestety...
    Mi również przykro, że zepsuję jej opinie. Moje powieki chyba po prostu do niej nie pasują ;) Mam kolor 252 - piękna czerń. Niestety po pomalowaniu po paru minutach mam ją na górnej powiece, po dotknięciu palcem baaardzo się rozmazuje, jest nietrwała. Nawet dolna linia potrafi sama się nieestetycznie rozmazać. Stosowałam ją w różnych konfiguracjach: z podkładem i bez, z cieniami i samą. Niestety zawsze to samo... Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno