Lancome Aroma Fit Eau De Forme

India
    12 września 2007 o 2:18
    Fitness
    Nie wiem co moglabym dodac do wypowiedzi poprzedniczek.... ;) z ktorymi sie w calej rozciaglosci zgadzam ;) Swiezy, pobudzajacy zapach... Dobry na rozpoczecie dnia, fitness... Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka, teraz w trakcie (100 ml)
    Aiwlys
    29 listopada 2006 o 17:15
    Bardzo energetyzujący
    Zapach jest świetny. Wesoły, ciepły i jednocześnie świeży. Dla mnie to mieszanka pomarańczy i madnarynek. Pasuje chyba do każdej kobiety i miło pobudza. Ale jeden poważny minus - jest straszliwie nietrwały. Szkoda :/ Używam tego produktu od: Kilku dni Ilość zużytych opakowań: 15 ml
    dzinx
    30 listopada 2005 o 12:51
    mój faworyt :-)
    POLECAM OSOBOM LUBIĄCYM LEKKIE, ŻYWE ZAPACHY. NIE ROZCZARUJĄ SIĘ. Recenzja: spróbowałam go po raz pierwszy kilka lat temu w Sephorze i zakochałam się z miejsca. stąd recenzja może trochę nieobiektywna, bo bardzo ecmocjonalna :) dla mnie idealny: świeży, żywy, niebanalny zapach, wyraźnie czuje się cytrusy i marchewkę (selera nie lubie, więc odmawiam wyczuwania go w jakimkolwiek produkcie!!) po użyciu mam tak dobry humor, że się sama do siebie śmieję. oryginalny - nie znam nic co pchniałoby podobnie. choć z założenia ma być energetyzujący - ja chetnie uzywam go wieczorem, przed pójściem spać. JEDYNY MINUS: jest bardzo nietrwały. zazwyczaj po godzinie pozostaje po nim tylko wspomnienie :( CZEKAM NA EDP !! :(
    Sam
    3 czerwca 2004 o 10:01
    super
    mój ukochany zapach po perfumach wszelkiego rodzaju boli mnie głowa, a tutaj...no po prostu cudeńko. ja wyczuwam w nim głównie pomarańcze - zapach jest ciepły, odprężający i pobudza do działania. Polecam gorąco:-)
    Jula
    1 marca 2003 o 20:59
    oryginalny
    Bardzo lubię takie stawiające-na-nogi zapaszki. Wyczuwam tutaj głównie seler i... piotruszkę ;) Bardzo przyjemny, świeży, ciekawy i niewątpliwie oryginalny.