Johnson's Baby Soothing Naturals, Krem intensywnie nawilżający

nennece
    30 maja 2013 o 21:27
    krem na ratunek!
    Krem wpadł w moje ręce (proszące o nawilżenie) w ramach promocji za dokonane zakupy w Rossmannie. Zaczęłam używać go do ww rąk, łoki, kolan i... od tej pory nie odstępuje go na krok. Trzymam go zawsze w torebce i gdy tylko najdzie mnie ochoto miziam nim łapki. Krem jest trochę za tłusty na moją cerę (zostawia tłustą warstewkę przez jakiś czas - jedyny minus), więc nawet nie próbowałam go tam nakładać. Niemniej jednak do skóry łaknącej nawilżenia genialny! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie
  • 1 września 2012 o 19:19
    krem dla całej rodziny
    Krem idealny dla każdego i na każdą porę roku - tak mogłabym ująć całą moją wypowiedź. Mimo, że jest skierowany do dzieci- u mnie w domu z przyjemnością stosują go wszyscy domownicy (6-28 lat). * Nadaje się i do twarzy i do rąk. * przyjemnie pachnie *szybko się wchłania * nie pozostawia tłustej warstwy *bardzo dobrze nawilża * bardzo wydajny-konsystencja lejąca *duża pojemność a atrakcyjnej cenie *nie uczula Minusów nie ma !!!! Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 1 czerwca 2012 o 18:12
    Po prostu CUDOWNY
    Na zakup zdecydowalam sie pon przeczytaniu opini na wizazu, dla mojej 4 miesiecznej corki i byl to naprawde trafny wybor. Oliwki uczulaly delikatna skore mojego dziecka , ktora stala sie szorstka i wysuszona ale ten krem juz po 2 dniach uzywania przywrocil jej mekkosc i gladkosc. Plusem jest cudowny zabach i to ze szybko sie wchlania. Nie ma nic do zarzucenia, polecam go wszystkim. Dodam ze rowniez ja go stosuje :) Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 21 września 2010 o 19:36
    DObry, ale..
    Zacznę od tego że w życiu nie kupiłabym go dziecku. Nie nawilża mojej twarzy odpowiednio, nie podoba mi sie jego zapach i skład, zwłaszcza parabeny na końcu. Dobry do rąk, daje chwilowe uczucie ukojenia suchej skórze ale jak dla mnie to za mało. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 31 maja 2010 o 8:59
    super :)
    Zdecydowanie najlepszy z kremów dla dzieci, których do tej pory używałam (używałam wyłącznie do twarzy, a cerę mam przesuszoną). Już od samego początku mile mnie zaskoczył: - cena bajeczna, pojemność jak na krem do twarzy ogromna - tubka jest dla mnie najlepszym opakowaniem jeżeli chodzi o kremy do twarzy - zapach - śliczny, delikatny, trochę pudrowy - konsystencja idealna- w miarę gęsta, ale też nie za mocno - wchłania się bardzo dobrze i całkowicie - pozostawia skórę gładką, jakby lekko zmatowioną, nawilżoną, elastyczną, miękką, przyjemną w dotyku - jest wydajny - nie zapycha, nie uczula i nie podrażnia Wad naprawdę nie zauważyłam. Tubka jest miękka, można ją łatwo rozciąć i zużyć krem do końca, bo jednak wiele w niej pozostaje. Szczerze polecam!!! Używam tego produktu od:kilku miesięcy, na pewno ze 4 Ilość zużytych opakowań:1