Olay Age Defying, Żel pod oczy

• 25 stycznia 2014 o 20:05
    Beznadziejny
    Ten kosmetyk to niestety pomyłka. Przede wszystkim nie robi kompletnie nic. Nie nawilża, nie ujędrnia, nie redukuje cieni ani opuchlizny, w usuwanie zmarszczek nawet nie wierzyłam. Cena według mnie za wysoka. Największa wada? Potwornie się lepi. Jeśli nałożę go na noc, twarz klei mi się do poduszki, pod makijaż- cały się lepi i roluje. Nawet niewielka ilość dokładnie wklepana pod oczy jest widoczna na twarzy. Używając go mam wrażenie, że smaruję się klejem, totalnie nie widzę ani efektów, ani nawet przyjemności z korzystania. Ok, nie uczula, nie pachnie, ale co z tego, skoro nie robi nic i lepi się jak klej. Jest go sporo, bo aż 15 ml, data ważności to 6 miesięcy od otwarcia- sądzę, że ikt nie jest w stanie tego zużyć w tym czasie. Ja stosuję go już 2 miesiące i nie widzę zużycia. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 30 listopada 2013 o 1:52
    cena wysoka,ale działa
    Żel ten nie ma zapachu. Po aplikacji lekko chłodzi. Po systematycznym stosowaniu około przez 1,5 tygodnia cienie pod oczami rozjaśniają się. Dodatkowo kosmetyk bardzo szybko się wchłania w skórę. Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Łatwo jest wydobyć kosmetyk do samego końca z opakowania. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    gosik79
    12 maja 2013 o 10:52
    Nie spełnia swojej roli
    Potrzebowałam nowego kremu pod oczy, padło tym razem na Olay. No cóz, pokrótce, nie zmniejsza zmarszczek, pomimo zapowiedzi w ulotce, nawliża ale nie przetłuszcza, trochę za mało "bogaty" by widzieć w nim "age defying". Dobry dla tych, którzy jeszcze zmarszczek mimicznych nie mają, dziewczyn około 20-25 lat, potem kupno tego kremu traci sens. Zużyję go do końca (ale tylko na noc), na dzień wracam do mojego ukochanego Yoskine. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3 pierwszego, więcej nie kupię
    radha
    29 lipca 2012 o 18:04
    tragedia nad tragediami
    Żałuję kupa tego produktu, wg mnie ma same minusy, to jest jakas porażka, nie rozumiem, jak mozna coś takiego wypuścic na rynek \\n \\n- wysusza zamiast nawilżać \\n- żel skleja skórę uwysatniajac zmarszczki \\n- nie wchłania się i zostawia świecącą wartswę (co może byc jedynym plusem, bo sprawia, że oko jest \\\\\\\'podswietlone; \\n- nie ma efektu przeciwmarszczkowego \\n- nie nadaje się absolutnie pod makijaz bo się klei \\n \\nNie wiem dla kogo jest ten żel, wyrzuciłam pół opakowania.
  • 1 lipca 2012 o 21:01
    bardzo dobry :)
    Najlepszy kosmetyk pod oczy, jakiego używałam :) + fajny słoiczek, + bez barwników, przezroczysty + lekki żel + NIE PODRAŻNIA!!! (co u mnie jest dość częste) + wydajny Co do minusów: - troszkę się lepi, za co odejmuję pół gwiazdki... Ogólnie cała seria OLAY DFYING (krem na noc i dzień) jest S-U-P-E-R!!! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2,5 opakowania