Christian Dior Diorshow Unlimited (Tusz wydłużający i podkręcający)

• 2 lipca 2014 o 18:02
    stare dobre czasy
    miałam ten tusz w przeszłości i w sumie jak każdy tusz diora był super, ładnie malował, dobrze się trzymał i kolor był głeboki byl świeży, więc troche go poużywałam, chociaż diorschow extase dużo lepszy! Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe (diorschow extase 4)
  • 15 lipca 2013 o 12:44
    Jest świetny ale..
    Tusz miałam w kolorze czarnym nr 090, na żywo rzeczywiście była to piękna głęboka czerń. Nadmieniam że moje rzęsy są proste, krótkie i słabe :) Plusy: - przepiękny zapach, co uprzyjemniało aplikację - nie skleja rzęs - ładnie wydłuża i pogrubia - bardzo wydajny, długo się nie zsychał ( ponad pół roku był świeżutki ) Minusy: - mało precyzyjna szczoteczka, myślę że osoby nie doświadczone lub z mniejszymi oczkami mogę mieć problem z aplikacją - myślę również że cena jak na jakość danego produktu jest dość wygórowana i spokojnie można dostać tusz z innej marki lepszy od tego - szczoteczka nie podkręca rzęs, konieczna jest zalotka ( w moim przypadku) Świetny tusz ale to nie jest mój KWC :) Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    isqa
    3 grudnia 2012 o 20:56
    Nie jest wart swojej ceny
    Zakupiłam tusz w promocji w Czechach, na całe szczęście, bo gdybym miała dać za niego 120 zł to byłabym zła. Ale do rzeczy. Mam kolor brązowy - na moich czarnych rzęsach wygląda jak czarny. Tusz wydłuża i podkręca, ale nie jest to spektakularny efekt, który osiągam połowę tańszym Max Factorem (Masterpiece). Dodatkowo szczoteczka nie należy do najłatwiejszych w "obsłudze" i łatwo się ubrudzić przy aplikacji a do laików kosmetycznych nie należę. Mam też wrażenie, że ma tendencje do obkruszania się i jest dość gęsty. Tusz jest po prostu zwyczajny, kompletnie nieadekwatnie do marki i ceny. Szału nie ma a spodziewałam się czegoś super. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    acror
    26 września 2012 o 12:35
    Bardzo dobry - polecam
    Zacznę od tego, że dostałam go od mamy, która oceniła go dość kiepsko. Ja jednak jestem zachwycona :) Tusz świetnie wydłuża rzęsy zwłaszcza przy 2-3 aplikacjach (choć u mnie najczęściej wystarcza jedna). Bardzo ładnie zasycha, nie skleja rzęs, nie odbija się. U mnie tworzy piękny efekt długich, rozczesanych firanek. Na dodatek ma mocny czarny kolor - wygląda przepięknie. Jako tusz wydłużający sprawdza się naprawdę genialnie - w połączeni z zalotką wręcz idealnie :) Został otwarty ponad pół roku temu ale nadal nic się z nim nie dzieje i nie podrażnia mi oczu więc dalej stosuję. Używam tego produktu od: ponad pół rkou Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    jnwoppl
    26 września 2012 o 0:33
    Nie ze względu na cenę
    To jest bardzo dobry tusz do rzęs. Ma plusy, niezaprzeczalnie: + Fajnie pogrubia rzęsy, + świetnie wydłuża, + moim zdaniem nie sklejał rzęs, + daje dobry, mocny efekt, Szczoteczką, chociaż jest świetna, przy nieumiejętnym stosowaniu można się ubrudzić... Ma też minus: cena, zwłaszcza że tak jak każdy tusz po 3 miesiącach nadaje się tylko do wymiany. Jako że niemal tak samo gęstą szczoteczkę ma maybelline colossal (dzięki któremu osiągam porównywalny efekt),wydaje mi się że lepiej kupić przyzwoitą maskarę (np. colossal albo max factora) za 30-40zł. raz na 2-3 miesiące niż raz na pół roku kupować diora. Używam tego produktu od: używałam przez kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte