Avon Clearskin, Immediate Response Blemish Treatment (Szybko działający żel na wypryski) (nowa wersja)

• 20 stycznia 2013 o 0:19
    klapa :-(
    skusiłam się na ten produkt tylko i wyłącznie ze względu na moją ciagłą walkę z pojawiającymi się "wulkanami" na twarzy. szukając naprawdę czegoś dobrego zamówiłam....i się rozczarowałam, bo żel praktycznie bardzo szybko wysychał w miejscach, w których go nałożyłam, ale nie pomagał...żeby nie żałować wydanych pieniędzy męczyłam się z jego zużyciem. Więcej nie zamówiłam. Już o wiele lepszy jest korektor antybakteryjny, bo on faktycznie działa, szybko wysusza i goi wszelkie zaczerwienienia :-) Używam tego produktu od: miałam go z 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 6 listopada 2012 o 1:12
    Nie działa.
    Ten żel miał działać tak, jak przeważnie działają preparaty do punktowego nakładania. Miał pomagać leczyć pojedyncze wypryski. Niestety, u mnie nie działał. Nawet odrobinę nie zmniejszał opuchlizny przy dużych wypryskach, jak były duże, bolące i czerwone przed nałożeniem, tak były i po kilku aplikacjach. Pieniądze wyrzucone w błoto i tyle. Używam tego produktu od: używałam jakieś 10lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 sierpnia 2012 o 18:58
    na mnie nie działał..
    Dużo dziewczyn go chwali/chwaliło, ale na mnie jakoś nie działał. Nakładałam go w miejsca, gdzie były jakieś niedoskonałości, wypryski, zawsze na noc. Pamiętam, mama zawsze mówiła na mnie "biedroneczka". A rano ściągałam ten zaschnięty żel, a wypryski nie znikały, nawet nie były mniej czerwone :( Nie wiem jaka była tego przyczyna, ale na mnie po prostu nie działał. Używam tego produktu od: kiedyś Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 17 sierpnia 2012 o 21:07
    Mój numer 1!
    Moje dotychczasowe kosmetyki koóre rzekomo miały eliminować i zwalczać wypryski nie działały i nie wsychały (na skórze zostawały tłuste plamy). Ten kosmetyk nie dość, że ma znakomitą cenę (ja go kupiłam za 10 zł) to do tego naprawdę działa i natychmiastowo wsycha i jak dla mnie daje uczucie lekkiego chłodzenia. Trądziku nie mam, ale czasami nawiedzają mnie duże bolące \'\'bąby\'\' z ropą. W walce z nimi jest niezastąpiony! Zmniejsza i eliminuje wypryski już po 2-3 od zastosowania. A do tego zapobiega zaczerwienieniom. Gorąco polecam! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania po 15 ml
  • 4 lipca 2012 o 10:41
    skuteczny na małe problemy
    Zakupiony jakiś cas temu. Efkt dość neutralny. Konsystencja żelowa szybko schnąca i wchlaniająca się zapach przyjemny choć dośc intensywny. Zaleta małe opakowanie które możesz zabrać ze sobą wszędzie, przystępna cena jednakże w moim wypadku skutkuje na małe podskórniki i nierówności - wygładza je w przypadku większych problemów niestety mało skuteczny a wręcz zaostrzający infekcje. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie trzeciego opakowania