Opaski do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 9 grudnia 2022 o 15:50
    bardzo mało praktyczna
    Sama z własnej woli na pewno nie zakupiłabym tak bezsensownego gadżetu jak opaska - królicze uszy. Znalazłam to w kalendarzu adwentowym od Zalando, który nawiasem mówiąc w tym roku wypada dość kiepsko. Poza tym, że jest to zbędna rzecz to dodatkowo ciężko się ją zakłada/zawija. Luzuje się łatwo i zsuwa z głowy. Droga i bezużyteczna. Jedyne co mogę dać na plus - wykonana z bardzo przyjemnej, polarkowej tkaniny.
  • 19 lipca 2022 o 13:52
    Dostałam wersję różową
    To już ostatni produkt od Glov, który otrzymałam w prezencie. I muszę przyznać, że nie jestem fanką tej opaski. Przeszkadza mi, że ją sama muszę formować. Wolę gotowe patenty. Czasem ją nakładam na włosy, gdy mam maseczkę na twarzy. Ale nie lubię jej, bo słabo trzyma włosy. Jest to ładnie wyglądający bajer w mojej ocenie mało praktyczny, bo jest nieodpowiednio wykonany. Mimo wszystko cieszę się, że dostałam to w prezencie, bo bardzo mnie to ciekawiło i w przeciwnym razie pewnie bym to sobie sama kupiła. A tak wiem, że nie byłoby warto. Po prostu to kwestia upodobań. W moje preferencje to nie trafiło.
  • 30 września 2021 o 15:03
    przydaje się
    Mam długie i gęste włosy i ta opaska pomaga mi je ujarzmić gdy zmywam makijaż lub go nakładam. Fajnie trzyma włosy nie wyrywając ich. Mam uszka w kolorze szarym . Wbrew pozorom przydatna rzecz :)
    Zalety:
    • fajny design
    • przyjemne w dotyku
    • bardzo dobrze trzymają i zbierają włosy
    ewnar
    26 lipca 2021 o 12:26
    super opaska!
    Te uszka są świetne. Dostałam je w prezencie i od razu przypadły mi do gustu. Początkowo myślałam, że to zbędna rzecz ale teraz towarzyszą mi praktycznie codziennie podczas robienia makijażu . Włosy nie lecą, opaska jest delikatna i nie ciągnie. Zdecydowanie polecam :)
    Zalety:
    • przydatne
    • wyglądają mega słodko
    • wielorazowe
  • 18 czerwca 2021 o 11:12
    używam codziennie
    Jak dla mnie tego typu gadżety urodowe to super przydatne rozwiązanie. Uszka zakładam zawsze gdy robię makijaż i wieczorną pielęgnację. Trzymają włosy i nic nie leci na twarz . Dodatkowo są mega urocze .
    Zalety:
    • bardzo przydatne
    • cena na promocji jest atrakcyjna
    • miękkie i przyjemne w dotyku