Dezodoranty i antyperspiranty

Dove Original, Antyperspirant pielęgnujący w sztyfcie

Dove Original Dezodorant W Sztyfcie 40ml

• 28 kwietnia 2025 o 9:17
    średniak
    Wiele kosmetyków Dove ma zdecydowane zapachy. Ten antyperspirant pachnie nieokreślonym aromatem, wg mnie kwiatowo-owocowym, mnie nie dopasował, ale nie przeszkadzał w ciągu dnia. Chroni przyzwoicie, acz zdarzało się przy mocniejszym poceniu, że zapaszek przebijał ochronę. Łatwo sunie po skórze. Nie podrażnia. Na ogół nie bielił ubrań. Wydajny. Końcówka sztyftu wypada z opakowania, ale to zmora wielu deo w sztyfcie.
  • 2 kwietnia 2025 o 12:06
    Bardzo skuteczny i wydajny
    Lubię antyperspiranty w formie sztyftu. Zdecydowanie są bardziej wydajne niż innego typu. Antyperspiranty o dove charakteryzuje się bardzo ładnym opakowaniem oraz bardzo przyjemnym zapachem. Antyperspiranty jest skuteczny, chroni przed potem i nie przyjemnym zapachem. Nie pozostawia śladów ani nie brudzi ubrań. Nie podrażnia skóry a nawet ją pielęgnuje po podrażnieniu. Łatwo dostępny produkt.
  • 12 lutego 2025 o 18:00
    Ulubiony antyperspirant
    Antyperspirant z Dove spełnia wszystkie moje wymagania. Forma nakładania jest wygodna, zapach mydlany, mi osobiście przypomina zapach perfum pani Walewska. Nie podraznia skóry nawet po depilacji. Pachnie cały dzień, nieco chroni przed poceniem ale nie blokuje go co jest jak dla mnie na plus. Jedyną wadą produktu jest to, że nie można założyć bluzki, szczególnie ciemnej, zaraz po aplikacji gdyż produkt nie wysycha od razu. Po wyschnięciu nie zostawia plam.
    Zalety:
    • Wydajnosc
    • Aplikacja
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Wolno schnie
    xBunny
    5 lutego 2025 o 11:57
    Produkty poprawny ale..
    Na wstępie zacznę, że nie miałam jeszcze sztyftu z Dove, zakupiłam więc zachęcona pozytywnymi opiniami. Potrzebowałam produktu chroniącego przed przykrym zapachem, nie budzącego ubrań i delikatnego dla skóry. Co otrzymałam? Produkt ma bardzo delikatny zapach, wręcz niewyczuwalny, aplikacja jest dość wygodna, aplikujemy odpowiednią ilość produktu pod pachy, zgadzam się z tym, że produkt chroni przed przykrym zapachem i potem, nawet zastosowany po depilacji nie podrażnia skóry, pozostawia ją nawilżona i świeżą. Jest jeden minus, który jest dość ważny w tym wszystkim . Trzeba bardzo uważać by nie pobrudzić sobie ubrań, niestety zostają białe ślady produktu. Na szczęście da się je uprać i nie zostają trwałe plamy na ubraniach. Tak jak pisałam na początku produkt jest dość poprawny ale ma w sobie minus którym jest zostawianie białych śladów tuż po nałożeniu produktu na skórę. Ogólnie polecam ale ostrzegam - trzeba uważać.
  • 15 listopada 2024 o 23:34
    jest ok
    taki podstawowy, zapach ok, działa ale zostawia strasznie białe plamy na ubraniach, nie da się ubrać bez ubrudzenia bluzki, trzeba bardzo uważać jak się zakłada