Deborah Colour Copy, Podkład do cery suchej i wrażliwej

• 30 września 2011 o 20:32
    Wspaniały
    Podkład jest świetny, mam cere suchą i on bardzo mi odpowiada, jest kryjący ale nie robi efektu maski. Jes lepszy od Revlon colorstay poniewaz wyglada naturalniej Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam, sporo;)
  • 2 września 2010 o 17:21
    bardzo dobry
    Mam cerę normalną, pracuję w klimatyzacji, więc bywa lekko przesuszona. Mam bardzo jasną cerę i prawie się nie opalam, więc kolor 0 jest idealny (a niestety wśród innych firm ciężko mi znaleźć odpowiedni kolor). Podkład uważam za bardzo dobry - przede wszystkim nawilża, wygładza, dobrze się rozprowadza i wchłania, nie jest widoczny na twarzy (tuż po nałożeniu jest widoczny, ale po chwili jest super). Jedyny minus że nie jest jakiś bardzo trwały (10 godzin nie wytrzymuje), ściera się z twarzy. Trzeba przyznać, że przez przynajmniej pół dnia twarz wygląda świeżo, ma jednolity kolor, a podkład jest mimo to prawie niewidoczny. Generalnie mój dotychczasowy faworyt, ale wciąż szukam swojego KWC. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 4 p.s. zmieniłam recenzję na lepszą z uwagi na 2 lata stosowanie i nie znalezienie lepszego produktu
  • 24 maja 2010 o 15:12
    nigy więcej
    niezbyt trwały. mam cerę suchą i wrażliwą i naprawdę ciężko dobrać mi kosmetyki a ten okazał sie kolejnym niewypałem, i w dodatku za taka cenę!!!(dodam że miałam już kilka kosmetyków tej firmy które były wręcz rewelacyjne) ogólnie po całym dniu moja sucha cera się po nim świeciła i jakby go poprostu nie było! nigdy więcej!!! Użyłam tego produktu zeszłej zimy Ilość zużytych opakowań:1 (nie do końca)
    heidi88
    18 grudnia 2009 o 17:34
    Mój ideał!
    Właśnie kończę drugie opakowanie tego podkładu i niestety chyba ostatnie, bo nigdzie nie mogę go dostać, ostatnio pani w perfumerii stwierdziła, że chyba wycofali go z produkcji:( Kupiłam go po przeczytaniu opinii na wizażu i od razu mnie oczarował, to najlepszy podkład jaki do tej pory miałam, a miałam ich bardzo bardzo dużo, żaden nie dorastał mu do pięt, piękny kolor nr 2 który nie jest absolutnie różowy i idealnie stapia się z moją złoto-oliwkową karnacją, świetnie kryje i utrzymuje się przez prawie cały dzień, nie zatyka porów,jest bardzo wydajny, skóra jest świeża, rozświetlona, po prostu piękna! Mam nadzieję, że to tylko chwilowy brak produktu i niedługo znów kupię swój ideałUżywam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 Dziś już na 100% wiadomo, że go wycofali:(
    Rena
    6 października 2009 o 12:28
    ma wady i zalety
    Mam juz od maja - czerwca i kupilam za namowa Sisley. Kolor mam dobrze dobrany do cery - wzielam najjasniejszy. Podklad ciezko mi sie rozsmarowuje na twarzy - ale to moze byc wina pedzla do podkladow sephora, ktorym go aplikuje. No i czuje uczucie, ze mam cos na twarzy, taki dyskomfort. Moze to wina tego, ze jak bylo cieplo nie malowalam calej twarzy, ale rok temu tez tak zrobilam z innym podkladem i uczucie nie bylo takie silne. Pod spod uzywam dobrego sprawdzonego kremu nawilzajacego wiec tutaj nie szukalabym przyczyny. Podklad ladnie wchlania sie w cere, ale jak jest cieplej to cera blyszczy. Nieco tuszuje cienie pod oczami. Ogolnie nie jest jakis zly i pewnie zuzyje, ale szalu jak dla mnie nie ma. To nie to. Mialam lepsze. Używam tego produktu od: maja Ilość zużytych opakowań: pierwsze