Avon Care, Winter Intensive Face Cream (Ochronny krem na zimę z witaminami A i C)

• 14 marca 2015 o 14:53
    Nie dla mnie
    Nie do końca spełnił moje oczekiwania. Moja cera po jego użyciu trochę się świeciła i co dziwne, miałam wrażenie, że ją zapychał... Ale trzeba mu przyznać, że przed mrozem chroni naprawdę świetnie! Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Gladia
    18 maja 2014 o 0:10
    Naj
    Jednym słowej - ulubiony! Mam bardzo suchą i wrażliwą skórę. A ten krem jest idealny :) dobrze nawilża skórę i dobrze chroni przed zimnem, szybko się wchłania, nie tworzy tłustej maski, nie przetłuszcza cery. Dobrze sprawdza się z używaniem podkładu. Bardzo wydajny i nie uczula skóry. Polecam wszystkim!! :)) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: jedno
    stillka
    1 marca 2013 o 21:43
    Moj ulubiony krem na zime :)
    To moj ulubiony krem na zime. Tu gdzie mieszkam (Norwegia) mam dla niego zastosowanie czesto w zimowe miesiace. Moim zdaniem sie dobrze spisuje, jest gesty i tlusty, zostawia na twarzy ochronna powloke, dzieki czemu skora na twarzy nie wysycha nawet przy suchych i mroznych zimach (jakie ja tutaj mam co rok). Trzyma sie na twarzy dlugo, nie ma mowy o odmrozeniach, uzywalam go nawet przy wyjsciach na -28 stopni, spisuje sie rownie dobrze co przy -15. Moje poliki maja tendencje do wysychania na duzym mrozie, z tym kremem nie ma szans na jakiekolwiek wysuszenia :) Nie jestem zorientowana czy mozna go jeszcze gdzies kupic, ale to zdecydowanie moj faworyt na mrozna zime :) Minus i pol gwiazdki w dol za to ze Avon testuje na zwierzetach. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 cale zuzyte, 1 w ktorym troszke jeszcze jest
    Nixonka
    13 sierpnia 2011 o 17:28
    Bardzo dobry!
    Produkt wydajny, tani i skuteczny, czyli wszystko co krem powinien posiadać. Bardzo dobrze nawilża wysuszoną skórę twarzy. Wizualnie również plus. Ogólnie rzecz biorąc bardzo POLECAM! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 i pół
  • 1 czerwca 2011 o 0:53
    opiszę za inne zastosowania
    Otó jestem posiadaczka ecry tlustej , wiec ten krem zdecydowanie sie nie nadawal do mojej buzi. Cera sie blyszczała , a nie nawilzała (stosowalam tylko na zuchwę dlatego , ze gdybym "weszła " nim w strefę T to błysku bym nie byla w stanie opanować ;) ) a kremik dostalam od mamy w spadku. No ale skoro juz zostalam posiadaczka tegoz kremu , a marnowac kosmetykow nie lubie , to postanowilam zacząc uzywac go do rąk. Jak skórę mialam bardzo mocno przesuszona to się przyzwoicie spisywał , aczkolwiek bardziej natluszczal niz nawilzal. Wiec poszedl na kilka miesiecy w odstawke , tylko sporadycznie go uzywalam. Az kilka tygodni temu powrocilam do niego i jestem pod ogromnym wrazeniem , jak swietnie radzi sobie z nawilżeniem moich stóp :D po nim są miękkie , nawilzone i natłuszczone , stosuje na noc bo na dzien bylby za tlusty. Krem jest wydajny. I za tą wielofunkcyjność daję mu 4 gwiazdki. Polecam Używam tego produktu od: zimyI lość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie