Yves Rocher Bio Spécific Nutrition, Nutri-Total Jour Soin 2 en 1 Peaux Sèches (Krem na dzień do skóry suchej)

• 16 lutego 2011 o 17:37
    rozczarowanie
    Nie mam problematycznej, wrażliwej cery, więc nie wiem czy krem redukuje zaczerwienienia.Jego działanie nawilżająco-odżywcze jest średnie, ponadto krem wałkował mi się na twarzy. Zużyłam go bez przyjemności. Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek
    emma-e4
    27 lipca 2007 o 19:36
    ok
    +dobrze nawilża +przyjemny zapach, ładnie sie nakłada i wchłania -cena- trochę wysoka -skóra może sie po nim świecić, dobry na noc ogólnie ok, ale można kupić krem tej jakości taniej Używam tego produktu od:2 lata Ilość zużytych opakowań:2
    kaszka_
    26 czerwca 2007 o 17:48
    tak!
    Miły krem, który łagodzi i wygładza skórę. Jedyne co mi w nim nie do końca odpowiada to zapach - ale wiadomo to rzecz gustu. Poza tym bez zastrzerzeń. Do suchej skóry jest super. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 maja 2007 o 17:26
    dobry
    Kremik jest super... Jednym z moich ulubionych, zaczeciła mnie kilka miesiecy do jego zakupu próbka otrzymana od Yvers-Rocher. POLECAM Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1
    MagJa
    22 marca 2007 o 17:46
    alkoholik
    Zamawiając ten krem byłam przekonana, że dostanę wychwalany na KWC krem odżywczy na dzień, tyle, że w nowej wersji, skoro poprzednika w Cenniku Urody nie było. Nawet nie przyszło mi do głowy czytać jego skład przed pierwszym użyciem, ale za to zaraz po pierwszym użyciu sięgnęłam po kartonik i się przeraziłam. Alcohol Denat. na III miejscu w składzie :eek: Kto to widział pakować drażniący i wysuszający alkohol do kremu dla cery suchej :what: I jeszcze te ich górnolotne teksty - "o działaniu naszych kremów świadczy nie cena, a wygląd Twojej twarzy" - czy coś w tym stylu... Skoro tak, to jak ustosunkować się do tego, że po kremie za 47zł moja twarz robi się czerwona jak burak (dosłownie!), skóra piecze i odczuwalnie się ściąga a po kilku użyciach jest sucha i szorstka :what: A krem miał niby zapobiegać szorstkości... Poza tym jakby tego było mało nie podoba mi się jego zapach - nie dość, że brzydki, to jeszcze mocny, a z kolei słoiczek i ciężki i niewygodny, z jakimś takim przymałym otworem. Sam krem ma raczej gęstą konsystencję, ale wchłania się ładnie i nie powoduje błyszczenia się skóry. I chyba za to ta jedna gwiazdka... Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: niewiele z pierwszego, najpierw użyłam go raz, potem po przerwie ze 4 razy pod rząd i nigdy więcej :nie: