Tommy Hilfiger Tommy Girl 10

• 3 maja 2010 o 9:15
    Jest OK
    Pierwsza buteleczka była miłością... Druga, zakupiona na wiosnę - nienawiścią. Leżał na poleczce, drażnił mnie i nie używałam go. Na jesień znów powąchałam i...miłość ponowna, ale już mniejsza niż ta pierwsza:) Po prostu zapach ten jest idealny dla mnie na jesień i zimę. Na wyjście do pracy czy na piwko:) Czasem bardziej słodki, czasem bardziej gorzki. Białe kwiaty górują, czasem przebija się brzoza....lubię go:) Bardzo ładnie pachnie gdy jako bazę użyje się Lacoste czerwonej męskiej (jedno psikniecie:)) Opakowanie przeciętne. Generalnie lubię ten zapach, ale ma on mocniejszych konkurentów na mojej półce. Używam tego produktu od:4 lat Ilość zużytych opakowań:50ml+100ml
  • 16 września 2008 o 18:58
    Jak inne
    Perfumy tego pana wołaja o pomste do nieba. Kazdy jego zapach, jest tak samo nudny i płaski do bolu. Mamy tutaj zaserwowana swiezosc z białymi kwiatami. Mozna napisac, ze jest to ładne i przyjemne, ale takich zapachow mamy tyle na rynku, ze w zyciu bym nie chciala, aby stanał na mojej połce. Buteleczka brzydka. Trwałosc bardzo dobra. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:...
  • 1 września 2008 o 21:17
    Białe kwiaty
    Nie wierzę, że to piszę, ale zestaw lilia plus kwiat pomarańczy plus jaśmin plus tuberoza zaczął mnie... nudzić! Mnie, wielką fankę dusicielskich białych kwiatów. Właśnie... Może ten zapach jest za mało dusicielski po prostu? :lol: Schematyczny i niczym się nie wyróżnia w swojej rodzinie. Buteleczka średnia Używam tego produktu od:- Ilość zużytych opakowań:test
  • 15 sierpnia 2008 o 13:14
    Idealny
    Długo szukałam zapachu, który pasowałby do mnie idealnie i w ktorym nic nie chciałabym zmieniać. Jest lekki i świeży a zarazem trwały i wyrazisty. Nie przytłacza jak wiele zapachów. Idealny!Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    inferia
    31 lipca 2008 o 9:30
    Tego szukałam
    Ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie CK IN2U i Tommy Girl 10.... Jak dla mnie Tommy jest dobry na co dzień, do pracy, na spotkanie z kumpelą a CK na bardziej specjalne okazje - z takim własnie założeniem je zakupiłam i nie pomyliłam się:) Może to śmieszne ale Tommy bardzo poprawia mi humor:) Jak dla mnie jest super może to dlatego, że nie lubie (na sobie) słodziutkich, lepiących zapaszków jakie ma np. Escada, zdecydowanie wolę takie jak np. Boss Woman.... Jak mi się skończy kupię go ponownie bo świetnie się czuje będąc dziewczyną Tommyego;D Używam tego produktu od : 1mc Ilość zużytych opakowań: w trakcie