Clarins Body Shaping Cream

• 5 grudnia 2015 o 15:50
    bardzo dobry !!!!
    Kupiłam jakiś czas temu zachęcona super opiniami, i choć cellulitu u mnie bardzo nie widać , lubię raz na jakiś czas zaserwować swojej skórze COŚ EXTRA !! :) Plusy: - bardzo dobre efekty po kilku tyg.stosowania- ja akurat stosuje na uda i brzuch!! naprawdę działa, ujędrnia, napina skóre!! - genialna konsystencja - wydajny , nawet bardzo - miły zapach - ja go uwielbiam! - wygodne opakowanie - nie klei sie po aplikacji - można zrobic masaż - ma dobry poslizg - mam wrażenie ze delikatnie chłodzi..? Minusy : - cena 209 zł w Douglas...hmm to troszke za duzo, dlatego czyham na promocje :) Własnie zakupiłam zestaw na Allegro z peelingiem i olejkiem w miniaturach za 129zł :) POLECAM, bo choc nie jest tani, to wart swojej ceny. I raz na jakiś czas mozna podarowac sobie odrobine luksusu1 Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 24 lipca 2008 o 13:26
    mily dla skory
    stosowalam na uda, biodra i dolne partie brzucha. bardzo dobrze sie rozprowadza na ciele, szybko sie wchlania chociaz przez jakis czas odczuwa sie delikatna warstwe nawilzajaca na skorze. po zastosowaniu skora jest zdecydowanie jedrniejsza. po zastosowaniu jednego opakowania (wmasowywany raz dziennie) cellulit sie nie zminiejszyl (chociaz mam ledwo widoczny!). poza pozostawieniem skory milej w dotyku, wiecej zalet nie jestem w stanie stwierdzic. ciagle poszukuje swojego KWC. Używam tego produktu od: 5 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1
    wrobel
    27 sierpnia 2007 o 15:11
    lubie go
    Wyznaje zasade, ze na celulit zaden kosmetyk nie pomoze, ze tylko dieta i cwiczenia daja odpowiednie efekty. Ale... zawsze jakies nowe mazidlo sobie kupie i potem je mniej lub bardziej uparcie testuje. Ten balsam bardzo przypadl mi do gustu - skora jest po nim jedrniejsza i gladsza, milsza w dotyku. Krem sie przyjemnie rozprowadza i ladnie pachnie. Na celulit pewnie nie dziala, ale na tyle poprawia stan skory, ze przynajmniej optycznie go zmiejsza. Używam tego produktu od: 4 tyg. Ilość zużytych opakowań: 1wsze
    Kamlisa
    24 sierpnia 2007 o 17:00
    przyjemny
    Skonczyłam, zatem oceniam. Drogi - to podstawowa wada, stąd nie wiem, czy kupie ponownie. Dośc wydajny - ale nie baardzo wydajny, przy sorbecie clareny może sie schowac ;) Wygodne opakowanie, wygodne stosowanie. Jest lekki, daje poslizg ( silikony?), stąd nie trzeba brac go za wiele. Dobrze sie rozsmarowuje, szybko wchłania, pozostawiając lekki film. Ma subtelny zapach, który przypisywałabym raczej specyfikom japońskim - na pewno działa relaksująco, uprzyjemniając stosowanie. Skóra jest nawilzona, mam wrażenie, że okragłości tez sie zmniejszyły ;) Ogólnie - przyjemny kosmetyk, ale nie wiem, czy do niego wróce... Używam tego produktu od:ok miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
  • 17 czerwca 2007 o 11:10
    przyjemność stosowania
    drogie no ale...bardzo wydajne...pokochałam ten zapach, pokochałam to jak się przyjemnie nim masuje, przyjemnie ślizga się po ciele...aplikacja wymaga czasu ale jest to miły czas - takie "zrób coś dla siebie". Skóra się wygładza...skórka - hm jest to pierwszy kosmetyk, który faktycznie widać, że coś robi, nie cud - ale jest ładniej:) kupiłam i na pewno jeszcze kupię...Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: końcówka 1