Philips Suszarka do włosów HP 4890/00 SalonPro

• 6 marca 2014 o 21:46
    Bez rewelacji
    Mąż kupił mi ją na prezent sama wybierałam i myślałam ze bedzie to cud jaki posiadają salony fryzjerskie lecz pomyliłam się. Minusy: -jest bardzo ciężka i nie poręczna choć już trochę sie przyzwyczaiłam -kabel jest dość sztywny -głośna kiedyś mi to nie przeszkadzło ale teraz gdy mam małe dziecko to muszę na najcichsze obroty włączać a to z kolei wiąże sie z długim suszeniem Mi zakup sie nie udał licze że wkońcu sie zepsuje i bedzie pretekst do zakupu nowej Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 szt
    siusiek
    15 listopada 2010 o 2:13
    obcinam za kabel
    wszystko co mam w domu ma z tej firmy. prostownice, radio male i duza wieze, telewizor mama kupila tez od nich:) tylko depilator inny, pewnie dlatego szkoda:) mialam od nich trzy suszarki. pierwsza spalila mi sie we wlosach, kiedy mialam 7-8 lat. wkrecily sie wlosy od spodu. tamta byla niemiecka:) druga rozowa oddalam mamie bo na moje poldlugie wlosy byla zwyczajnie za slaba. te dostalam i to taka wysniona suszareczka dla mnie z telewizora:) odpowiada mi ze jest duza, widze ja wszedzie i wiem ze nie zgubie. jest glosna, ale moge zmienic predkosc nawiewu, wtedy mniej slychac. dla mnie to jednak tez nie problem. troszke ciezka, ale mysle , ze to kwestia dlugosci suszenia. przy krotkich wlosach to minutka. ztem ciezar tez nie stanowi przeszkody. ja lubie te waska nasadke, ladnie unosi wlosy u nasady. mam do tego taka hmm kosztowna okragla szczote z salonu i powiem, ze calkiem filmowy efekt. dyfuzor hmm przed chwila przeczytalam opinie nizej i dowiedzialam sie ze robi loki:) myslam ze tez unosi u nasady. powiem ze w tamtym roku kiedy mialam krotkie wlosy to faktyczne krecily sie po uzyciu dyfuzora. dla mnie to bardziej masazer. polecam bo to stymuluje porost wlosow. raz w tygodniu i skora glowy tak nie boli. ogolnie to bardzo dobra suszarka. nic nie wkreca, jest niezniszczalna. spoadla mi setki razy. nic sie nie lamie. cena zdecudowanie wyzsza, moj prezent kosztowal okolo 300zl, sama wybieralam to wiem:) jedyne co to krotki kabel. raz przez ten kabel spalilam sobie troche wlosow. juz nigdy nie kupie suszarki bo te mam do smierci, jednak gdyby mi ja ukradli, chetnie wybralabym ja na prezent ponownie Używam tego produktu od: 4 rok Ilość zużytych opakowań: opakowanie pierwsze :)
    frota
    5 czerwca 2009 o 20:15
    super
    Przede wszystkim nie lubię mieć dwa razy tych samych urządzeń ,jestem bardzo zadowolona z tej suszarki ,kupiłam ją ok.2 lat temu i na pewno zapłaciłam ok.300,zł. Ponieważ mam krótkie włosy i wystarczy kilka sekund i moja głowa jest sucha ,jedyna nie dogodność to jej ciężar !!!!!!!!!! polecam Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:1
  • 6 września 2008 o 15:04
    Dobra suszarka
    Cena chyba nie ta.. bo ona koło 200zł kosztuje, zaznaczam że nie wiem czy kupie bo pewnie następną kupię za 100lat i będą lepsze. Suszarka jest ok, włosy są gładsze, mniej sie elektryzują, po prostu normalna suszarka jak dla mnie, szkoda tylko że przyciski są z boku.. bo przyzwyczaiłam się mieć je pod ręką a także brzydko się rysuje jak się ją kładzie na twardej nieczystej powierzchni Używam tego produktu od: kilka miesięcy.. Ilość zużytych opakowań: 1 w użyciu
  • 14 lutego 2008 o 23:38
    dobry sprzet:)
    Moj tato kupił ten sprzet mojej mamie na gwiazdke i naprawde jestesmy zadowoleni. Suszarka ma 3 nawiewy powietrza 3 regulacje temperatury w tym chłodne, jest dosyc głosna, ale idzie to przezyc bo suszenie nia to samo przyjemnosc. Do produktu dodano spcjalna nakładke do suszenia i jest specjalny zaczep by mozna bylo powiesic ja w dogodnym miejscu. Jedyna wada to bardzo duza waga tej suszarki po dosc długim suszeniu raczki bola, ale jakos dajemy z mama rade. Ps suszarka juz kilka razy mi spadła i nic sie jej nie stalo ledwo co sa jakies rysy. POLECAM Używam tego produktu od:2lata Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1