Rossmann Mouthwash with Fluoride (Woda do płukania ust z fluorem)

hope01
    31 marca 2014 o 14:28
    Na dłużej u mnie nie zagości
    NIe przypadł mi do gustu pewnie dlatego, że zazwyczaj używam wypalajacego buzię Listerine. Jestem tak do niego przywyczajona, że tego płynu po prostu nie czułam w buzi. Płukałam na siłę, żeby wykończyć i ładnie uzupełnia on mycie zębów. Oddech odświeża, ale nie na długo, spektakularny w tej funkcji więc nie jest. Bardzo przystępna cena. Wydajny. Smak dla mnie mdły niestety. Używam tego produktu od: niecałe dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 7 października 2013 o 14:54
    Dobry stosunek ceny do jakości
    Jak dla mnie płyn jest za słaby, lubię takie mocne, wręcz wypalające jamę ustną, jak Listerine, ale wciąż może być. Dobrze odświeża oddech, chociaż nie spektakularnie, wypłukuje resztki pokarmu, trochę wybiela zęby. Dobrze uzupełnia proces mycia zębów. To najlepszy płyn do płukania w tej cenie z jakim miałam do czynienia i nie odbiega bardzo jakością od płynów trzykrotnie droższych. Używam tego produktu od: dwa tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 marca 2012 o 20:22
    fajny i tani
    Ten płyn od kilku lat gości w mojej łazience :) Nie wyobrażam sobie już życia bez niego :) Lubię go za to jak odświeża i za niską cenę ;) Jak dla mnie jakością nie odbiega od droższych produktów tego typu. Jest może dość mocny, ale ja właśnie takie lubię ;) Po jego użyciu czuję miłe odświeżenie. Polecam, ale uwaga - uzależnia ;) Nie wiem czy ma jakikolwiek wpływ na zdrowie ząbków, ale na pewno im nie szkodzi ;) Używam tego produktu od: od kilku lat Ilość zużytych opakowań: nie jestem wstanie zliczyć
  • 5 sierpnia 2011 o 16:15
    Super.!
    Uwielbiam ten płyn:) Przede wszystkim fajnie odświeża oddech, od kiedy go używam moje zęby są zdecydowanie bielsze. Na pewno na długo pozostanie w mojej łazience :) Na początku przeszkadzał mi jego zapach i "ostrość", jednak przyzwyczaiłam się do niego i nie wywołuje już u mnie łzawienia oczu, tak jak na początku. Bardzo dobrze \\\'wypłukuje\\\' z ust resztki pokarmu, których nawet szczoteczka i nić dentystyczna nie są w stanie usunąć. Na pewno ogranicza powstawanie płytki nazębnej, a w rezultacie kamienia. Podsumowując świetny produkt, za rozsądną cenę. (4,99 na promocji)
    Nikoru
    14 grudnia 2010 o 19:15
    Mój KWC!
    Nawet już przestałam szukać innych płynów do płukania jamy ustnej. Zawsze kiedy zrobiłam odskok w stronę Colgate lub Listerine i tak zaraz wracałam do płynu z Rossmanna (wyjątek zrobiłabym dla Meridolu, ale ten jest dużo tańszy). Czym ten płyn zaskarbił sobie moją sympatię? 1. Bardzo dobrze i na długo odświeża 2. Nie ma posmaku cukru 3. Ceną I to mi wystarczyło, żeby na stałe zagościł w mojej łazience :-) Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: nie zliczę ;-)