Floslek Happy Per Aqua, Krem intensywnie nawilżający na dzień

clodix
    9 lutego 2014 o 22:43
    dobry, ALE..
    krem jest dobry w działaniu, tak jak zapewnia producent, wszystko się zgadza, nawilżenie, delikatny film, skóra jest przyjemna w dotyku i niesamowicie gładka, jest łagodny dla skóry itp, ale co z tego, jeśli zapycha..? podchodziłam do niego w sumie 3 razy, za każdym razem wyskakiwały bolesne gule, właściwie już po pierwszym użyciu, szczególnie na czole, niestety ta wada dyskwalifikuje go całkowicie, dlatego tak niska nota.. szkoda, to byłby mój kwc, gdyby nie te zapychanie.. Używam tego produktu od: maja \'13 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 22 listopada 2013 o 12:06
    Super nawilżacz
    Swoje zadanie, jako krem nawilżający spełnia w 100% + idealnie nawilża + nadaje się pod makijaż, nawilża suche skórki + nie zapycha + nie przetłuszcza + cena i wydajność bardzo przyzwoite + dostępność Minusem dla mnie jest - brak filtra UV Mam cerę naczynkową, dlatego używam go chętnie poza sezonem wakacyjnym. Szczególnie sprawdza się na zimę Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2-3
  • 2 października 2013 o 19:56
    Świetny!
    Bardzo fajny, lekki krem do stosowania na dzień. Dobrze nawilża, nie zapycha porów. Ma ładny zapach i jest wydajny. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1.
    DagaDy
    12 lipca 2013 o 9:24
    Po prostu krem nawilżający.
    Jest to normalny, poprawny krem nawilżający. + Delikatna konsystencja, + daje uczucie ukojenia suchej skórze, + szybko się wchłania, + pozytywne uczucie, że coś zabezpiecza twarz przez cały dzień, + stworzony z dobrych składników, + bardzo przystępna cena. - skóra po jego nałożeniu świeci się i koniecznie trzeba użyć pudru, - jak dla mnie za intensywny i za agresywny zapach - jakby trawiasto-zielarski, - brak filtrów słonecznych - aczkolwiek krem jest też z przeznaczeniem na noc. Używam tego produktu od: opakowanie 50 ml starczyło mi na około 3 mce Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 50 ml
  • 4 kwietnia 2013 o 11:32
    Bardzo przyjemny i porządny krem!
    Oczywiście kupiłam pod wpływem chwili - stałam w Rossmannie, zobaczyłam na KWC i po chwili już za niego płaciłam :) Nie zawiodłam się na nim w ogóle! Jest bardzo przyjemnym, konkretnym kremem mimo jego lekkiej konsystencji. Ma ładne solidne opakowanie plastikowe. Ale przejdę do działania: otóż krem jest super! Wspaniale nawilża, szybko się wchłaia, nie powoduje wysypu nieprzyjaciół, pachnie lekko aptecznie. Mimo swojej lekkiej konsystencji naprawdę nawilża! Ja osobiście używam go na dzień i na noc. Idealnie się spisuje po peelingu twarzy, bardzo szybko niweluje suche skórki z twarzy (kupiłam go wtedy kiedy miałam ich dosłowne zatrzęsienie). Do tego jest szalenie wydajny! Polecam każdej dziewczynie, która chce mieć dobry nawilżacz o konsystencji lekkiego kremu. Używam tego produktu od: Listopada 2012 Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze