Marks & Spencer The Floral Collection, Moisturising Hand and Nail Cream (Krem do rąk - różne rodzaje)

Zaspa
    25 marca 2012 o 17:06
    Siła działania - w zapachu
    Bo zapach ma lawendowy, świetny! Wchłania się w momencie. Konsystencje ma dosyć rzadką, lejąca, ale o tyle warto to wiedzieć, żeby nie zaaplikować zbyt dużo. Wydajny. Zmiękczenie, pielęgnacja i odżywianie rąk oraz wzmocnienie paznokci - ja tego nie widzę i z tym się nie zgadzam. Używam tego produktu od: Od ok. 2 tygodni. Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1.
  • 8 października 2011 o 15:20
    taki sobie
    Mam wersję lawendową. Zapach jest naprawdę piękny. Szybko wysycha i nie klei się. Gorzej z działaniem, bo nie zauważyłam go. Jak na taka cenę, to powinien być świetny a tymczasem zawiodłam się. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 21 marca 2007 o 14:53
    Zapach na 5, działanie mierne
    Mam wersję konwaliową, być może gdybym miała inną to ocena byłaby słabsza ale uwielbiam zapach konwalii i ten krem dosyć wiarygodnie go imituje. Jeżeli chodzi o działanie to bardzo słabe, rzeczywiście chyba się klei i słabo nawilża. No bynajmniej nawet jeżeli działa to jest to kwesita do połgodziny. Ale ten przepiękny zapach konwalii...No i ładne opakowanie, wydajność spora, cena też niska więc do torebki może być.Używam tego produktu od:4 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 17 stycznia 2007 o 9:59
    ech
    Bardzo slaby krem. Mialam wersje lawendowa i po prostu jego dzialanie bylo prawie zadne, nawilzenie krotkotrwale, odzywienie zadne, zapach tez nieszczegolny. Na plus mozna mu zaliczyc wydajnosc, choc to marna pociecha. Używam tego produktu od:1 opakowanie rok temu Ilość zużytych opakowań:1
  • 16 stycznia 2007 o 20:17
    blah blah
    mam o lilly of the valley i nie jestem z niego zadowolona. Począwszy od zapachu, który jest nie do zniesienia jak dla mnie, do działania kremu. Skóra jest po nim miękka i nawilżona tylko przez chwile. Wydaje mi się ze ten krem klei się. Opakowanie jest całkiem całkiem. Spodziewałam się czegoś lepszego.