Avon Color Trend, Kiss` n` Love Szminka `Walentynka`

• 25 lutego 2015 o 15:04
    dla wyglądu.
    Kupiłam tą szminkę tylko ze względu na jej wyglad, jak tylko zobaczyłam w katologu to wiedziałam, że tego słodziaka musze mieć, bo naprawdę wygląda super :) niestety w uzytku już nie była taka fajna, nietrwała, nieładnie wyglądała na ustach, przesuszała je. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno opakowanie
  • 3 marca 2014 o 17:53
    przecietniaczek
    Strasznie wysusza usta! Do tego roluje sie na nich. Ma za to swietny smak i zapach oraz ksztalt. cena takze jest satysfakcjonujaca. nie ma jednak co polecac, sa o wiele lepsze szminki w tej cenie Używam tego produktu od: dawno temu Ilość zużytych opakowań: 2 cale
  • 30 stycznia 2014 o 20:42
    mam mieszanie odczucia
    Chyba jedan nie jest to szminka dla mnie, wiadomo kształt serduszka jest słodki, miałam wersję z drobinkami i smarując usta czułam jak mi te drobinki wcierały się w wargi - co to peeling do ust? Szminka dość gęsta, zostawały takie jakby kreski przy końcu warg. Szybko się skończyła, ciężko się ją aplikowało. To nie dla mnie. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 szminka
  • 26 sierpnia 2013 o 9:44
    raczej nie dla mnie
    Szminka ma czekoladowy smak - a ja nie lubię smaku chemicznej czekolady. Plus za fajne serducho. Te świecące drobinki są dużo za duże, takie mało dyskretne. Zamiast delikatnego rozświetlenia usta wyglądają jak kula dyskotekowa... Na ustach utrzymuje się nie krótko ale szału też nie ma. Plus za fajną gamę kolorów.
    JOna92
    14 grudnia 2012 o 11:22
    Ładna
    Kupiłam ją kiedymś w promocji i dość miła była. Kolor coś w jaśniejszym różu - szybko schodziła i troszke wysuszała mi usta. Na dłuższą mete nie zbyt dobrze się zachowywała, jednak ja tylko od święta się nią malowałam i później gdzieś się zawieruszyła. Czy polecam sama nie wiem tak trochę obojetna mi była, czyli zero wyróznień, jednak dla mniej wymagających dobra;D Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka