Woski do włosów

Keune Shaping Fibres Wosk do układania

• 17 stycznia 2019 o 11:46
    Super
    Używa od:próbka
    Wosk jest świetny. Zgadzam się z każdą wcześniejszą opinią. Nie powoduje efektu sklejania. W przypadku kręconych włosów podkreśla skręt i daje efekt nawilżenia. Tylko mam jedno pytanie: gdzie go można teraz kupić?
    Zalety:
    • efekt nawilżenia
    • podkreśla skręt
    Wady:
    • trudno dostępny
  • 2 stycznia 2018 o 16:42
    Cudowna pomarańczka
    Wosk jest genialny. Wystarczy odrobina roztarty w dłoniach i wtarta we włosy. Wosk powoduje ze włosy nie elektryzują się, pięknie sie błyszczą, pogłębia kolor włosów i zapach ... ahhh cudoo. Nie skleja włosów oraz nie przetłuszcza. Z co najważniejsze posiada prowitaminę B5 która jeszcze zadba o kondycję naszych włosów. SAMO DOBRO
    Zalety:
    • ZAPACH
    • Nabłyszcza włosy
    • Nie skleja włosów
    • Nie przetłuszcza
    • Posiada prowitaminę B5
  • 11 grudnia 2013 o 13:30
    najlepszy, jaki miałam
    wosk jest po prostu genialny! - nie skleja, ale po użyciu włosy się nie rozspypują ani nie elektryzują; - nabłyszcza, ale nie przetłuszcza; - modeluje, ale włosy wciąż wyglądają naturalnie. Po prostu najlepszy. Szkoda tylko, że ciężko go dostać poza salonami fryzjerskimi. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 całe
  • 23 grudnia 2008 o 21:32
    świetny!
    Dla mnie ten wosk to cudeńko! Używałam go, kiedy miałam krótkie włosy i używam teraz, kiedy już mocno odrosły. Mam naturalnie kręcone włosy, więc kiedy je prostuję zawsze miałam problem z końcówkami. Na szczęście odkryłam ten wosk, który robi z moich końcówek nieład artystyczny, a nie pozwala im na puszenie się. Zapach jest cudowny, a opakowanie bardzo wydajne, nie pozostawia tłustego filtru, ale wystarczy kilka ruchów rękami, by zrobić z włosami to, co się chce. Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:1,5
    April4
    11 marca 2008 o 21:57
    Polecam
    Przyjemny zapach pomarańczy Według mnie wydajny włosy nie elektryzują się-a moje maja do tego skłonności naturalnie błyszczące i świeże przez cały dzień przed nałożeniem trzeba w palcach stworzyć taką pajęczynkę i dopiero nakładać Polecam w 100% ja kupię na pewno drugie opakowanie Używam tego produktu od:3 miesięcy ale nie codziennie Ilość zużytych opakowań:połowa pierwszego

Zobacz także inne Woski do włosów