Woski do włosów

Got2b Glued Water Resistant Spiking Gel Wodoodporny klej do włosów wegańska formuła

• 31 stycznia 2025 o 8:00
    Mam mieszane uczucia
    Żelu używałam do stylizacji moich niesfornych loko fal. Mieszane uczucia mam, ponieważ żel dość mocno skleja włosy. Da się go później odgnieść, ale z naturalnością to niewiele ma wspólnego. Dodatkowo mocno wchodzi w interakcje z moim aktywatorem skrętu i na włosach powstaje mleczna maź, która wzmaga poczucie dyskomfortu, że włosy są nieświeże i oklejone. Powodował też u mnie swędzenie skóry głowy. Niby spoko, ale nie wiem czy sięgnę ponownie.
  • 25 września 2024 o 10:03
    Najlepszy żel do stylizacji
    Żel jest naprawdę mocny i wydajny. Ja używam go do stylizacji włosów jak i brwi. Trzyma jak skała. Każda z nas powinna mieć go w swojej kosmetyczce :)
    Zalety:
    • Dobrze się z nim pracuje
  • 23 lipca 2024 o 13:29
    Żel trzymający mur - beton
    Żel o dość gęstej formule. Używam go tylko wyłącznie do brwi, ale mój chłopak używa czasem do włosów i nie narzeka. Mam gęste i dość długie włoski jeśli chodzi o brwi. Miałam problem ze znalezieniem dobrego żelu, który je wystylizuje i uniesie, a po godzinie one nie odpadną. Skuszona dobrymi opiniami i recenzjami czy to na tt, IG, postanowiłam go kupić. Nie zawiodłam się. Produkt trzeba rozprowadzić dość szybko i na bieżąco przecierać okolice brwi, ponieważ może zostać efekt takiej oblepionej skóry, a gdy będziemy chcieli to zdrapac może pojawić się jasny nalot, co wygląda bardzo niekorzystnie. Najlepiej takowy zmyć płynem micelarnym. Gdy ułożę swoje brwi lubię je trochę czymś przyklepać, wtedy wyglądają dużo lepiej. Żel zasycha dość szybko. Brwi zwykle trzymają się cały dzień do momentu zmycia makijażu. Produkt jest bardzo wydajny, zakupiłam go rok temu a nie zużyłam nawet połowy. Żel nie posiada zapachu. Opakowanie jest w porządku. Zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • Wydajność, efekt, trwałość
    Wady:
    • Szybko schnie
  • 6 czerwca 2024 o 19:57
    Trzyma na mur and beton
    Na ten moment jest to mój ulubiony żel do włosów (jak i brwi haha). Konsystencja nie jest ani za rzadka, ani za gęsta. Łatwo się go nakłada i nie zostawia żadnego nalotu ani grudek. Zapach nie jest jakoś bardzo wyczuwalny i nie powinien nikomu przeszkadzać. Włosy są utrzymane w jednym miejscu przez bardzo długi czas. Ewentualnie tylko sobie nie radzi z moimi niesfornymi włoskami przy uchu haha Zaczęłam go również używać do układania moich brwi, które nie lubiły się z innymi kosmetykami. Jak na taką cenę dostajemy duże opakowanie produktu, kupuję go zazwyczaj na promocji, wtedy jeszcze bardziej się opłaca. Swoje opakowanie kupiłam ponad rok temu i dopiero teraz powoli zaczyna się kończyć, ale już zaopatrzyłam się w kolejne opakowanie. Żel nie zostawia żadnych białych nalotów, jest naprawdę mocny i trwały, nigdy nie musiałam nic poprawiać. Tak jak wspomniałam wcześniej, jest też bardzo wydajny i nawet przy częstym użytkowaniu starczy na długi czas. Minusikiem może być opakowanie, bo przy końcu żelu niełatwo wydostać resztki.
    • trwałość
    • brak nieprzyjemnego zapachu
    • nie zostawia białych nalotów
    Wady:
    • przy końcu żelu ciężko się go wydobywa
  • 25 maja 2024 o 9:35
    Polecam
    Jest to produkt do stylizacji wlosow. Jest niezwykle trwaly. Dosc szybko zasycha. Używam go również do układania brwi i trzyma się swietnie. Jest szeroko dostępny. I niedrogi
    • Konsystencja
    • Trwalosc

Zobacz także inne Woski do włosów