Oriflame Giordani White Gold EDP (stara wersja)

em pi
    7 września 2015 o 21:55
    Jeden z moich najlepszych perfum
    Mam słabość do tego zapachu i używam go tylko na specjalne okazje... Po jego użyciu mam przyjemne poczucie, że pasujemy do siebie idealnie. Zapach prześliczny, intrygujący i niezwykle elegancki. Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: 2
  • 1 marca 2013 o 11:37
    przyjemne zaskoczenie
    z cyklu w poszukiwaniu czegoś nowego... Kupiony na allegro, troche pod wpływem komentarzy na wizażu. Drogo nie było. No i muszę powiedzieć że w ogóle tego nie czuć. To jest że nie było drogo :) Fajny, bardzo przyjemny i niemęczący zapach. Elegancki, dość niezwyczajny :) Mówię niezwyczajny bo to nie jakis bukiet kwiatków w nim czuć tylko jakieś kuszące aromaty raczej. Jasmin, wiciokrzew, piżmo wanilia...Dobrze że tego nie czytałam bo bym sie nie skusiła. Jaśminu nie czuje, wanilie moooże inimalnie gdzieś na koncu... Pachnie lepiej :) Polecam :) Nawet mój chłopak, rozumiecie wielki znawca, stwierdził że są ok. Całkiem przyzwoita trwałość. Tak z pół dnia. Ale może tak być że jak podoba mi sie jakiś zapach to bardzo szybko przestaje go na sobie czuć. Aha. Minus za opakowanie. flakonik ładny, ale o co chodzi z tym korkiem? Wielki, nieporęczny :/
  • 26 lutego 2013 o 15:04
    Boa dusiciel
    Na pachnącej stronie zapowiadało się pięknie...Natomiast w realu perfumy mi nie przypadly do gustu.Sa zbyt mdle, duszace,slodkie, nie pasuja do mnie.Zosstalo mi pol flakonika ,wiec pomecze sie jeszcze troche.Nie podoba mi sie też opakowanie- za wysokie i zbyt toporne.Ci do trwalosci jest przyzwoita. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 17 grudnia 2012 o 18:12
    The perfect one!
    Trwały, piękny, na każdą okazję, idealny Zdecydowanie mój ulubiony :) Zapach nie przytłacza, a utrzymuje się na prawdę długo. Używam tak na co dzień, jak i na wieczór. Zdecydowanie 5 gwiazdek :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    a88k
    10 sierpnia 2012 o 10:09
    Może być
    Kupiłam go pod wpływem testowanej próbki, którą dostałam przy zamówieniu. Ale zaciekawił mnie już jakiś czas temu na kartce w katalogu. Pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne. Później, po dłuższym używaniu, okazało się, że aż tak bardzo mi się nie podoba. Niby dość ciekawa, kwiatowa kompozycja, ale na dłuższą metę okazał się dla mnie nudny. Poza tym jest nietrwały. Używam tego produktu od: używałam ponad rok temu, przez kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe