Amway Body Series, Invisible Solid Deodorant & Antiperspirant Stick (Dezodorant przeciwpotowy w sztyfcie)

• 30 stycznia 2014 o 11:12
    najlepszy
    Jest to najlepszy antyperspirat jaki używałam , zaznaczam że używam tego w kulce. Wszystkie inne z drogerii, jak dla mnie beznadzieje. Chamuje wydzielanie potu, wiadomo człowiek musi się spocić, ale przy tej kulce w ogóle nic nie czuć jedyne zapach tej kulki, jest bardzo delikatny, Zawsze przed zastosowaniem odczekuje chwile zeby wsiąkł, żeby nie zostało wszystko na ubraniu, jak wsiąknie to powstaje delikaty puder. Jest bardzo wydajny. Jak dla mnie rewelacja nie zamienie go na żaden inny i bede mu wierna.
  • 9 listopada 2011 o 14:07
    Bardzo dobry
    Ten dezodorant stosuję ja, moja mama i koleżanka mamy. Bardzo dobrze się sprawdza. Gdy człowiek się spoci nie czuć nieprzyjemnego zapachu (wiadome, że dezodorant nie zahamuje pocenia się tylko ma za zadanie zniwelować nieprzyjemny zapach), jest bardzo wydajny,na piękny delikatny zapach a do tego wygodną aplikację- sztyft. Uważa, że dobrze sprawdzi się dla każdego. Moja mama poci się intensywnie i ma skórę z reguły tłusta, ja zaś nie mam problemu z nadmierną potliwością i też sprawdza się super. Nie wiem jak jest z koleżanką mamy ;) ale ona zużyła już 2 i chce zamówić kolejny. Nie wiem jak jest z tą ochroną 48h bo tyle go nie trzymałam na sobie. Używam tego produktu od: luty 2011 Ilość zużytych opakowań: 1 jeszcze w połowie, koleżanka mamy już 2
  • 29 września 2009 o 20:26
    super
    Bardzo dobry. Godny polecenia. Działa baardzo długo i jest baaardzo wydajny. Jego zapach jest ok. Nie wiem czy kupię sobie taki kolejny, ponieważ używam go bardzo długo i chciałabym sprawdzić też coś innego :-) Używam tego produktu od: baaardzo dawna Ilość zużytych opakowań:
    jowisia
    26 czerwca 2008 o 12:28
    Nic nie pachnie mi..
    BEZZAPACHOWY, i to mnie w nim naprawdę drażni, ponieważ używając antyperspirantów, lubię czuć się świeża, a nie mam ochoty bawić się w kilkanaście różnych butelek... DZIAŁANIE rewelacyjne, jak na firmę Artistry przystało, ten dezodorant NAPRAWDĘ hamuje pocenie, i to na obiecane 48godzin co najmniej (!). Znam jednak takie, co pracują porównywalnie dobrze, ale nie tylko sprawiają, że nie czuć ode mnie nic - sprawiają, że i ja, i moje otoczenie może rozkoszować sie przyjemnym zapachem... Dla zwolenniczek naturalności będzie cudem. Bardzo wydajny. Mam wersję w sztyfcie. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1/2 ?
    sivom
    23 maja 2008 o 0:13
    Oooo Tak!
    uzywam go od 2 lat wyprobowalam wiele dostepnych i ze wszystkich bylam niezadowolona. Od kiedy wyprobowalam ten antyperspirant ale tu zaznaczam ze wybralam w kulce stal sie on moim kws-em. wydajny, neutralny i zapewnial mi ochrone nawet do 48h wiec bylam w duzym szoku. I tak nawet dalam nawet mamie sprobowac, tez jest zachwycona. POLECAM! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4