Christian Dior Crayon Eyeliner

Kamlisa
    25 stycznia 2012 o 19:15
    kredka jak kredka
    Mam kolor precieus green. Coz - tak naprawde jest to ciemna, nieco bura zielen, ktora spokojnie moze zastapic czern. myslałam o jakims zywszym, bogatszym kolorze, bo ten specjalnie precieus nie jest ;), ale nie wyglada tragicznie. Uzywam na dolna powieke, jest dosc miekka, rysuje precyzyjna, cienka kreske. moja ocena byłaby wyzsza, gdyby nie fakt, ze po kilku godzinach kredka znika, jak sen złoty...czy raczej zielono-bury ;) Za takie pieniadze - to niezbyt oczywiste, zwłaszcza, ze kredka lancome, lauder, sephory czy inglota - spokojnie sa dalej na miejscu... Zuzyc zuzyje, ale wiecej nie kupie. Używam tego produktu od: paru tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 25 stycznia 2012 o 18:51
    świetna
    mialam i chanel i lancome i EL,sisley.. i inne ..kredka jak kredka ma byc dobra i nie rozmazywac sie,obrysować oczka nam tak jak chcemy i tkwic niezmiennie gdy spoglądamy na swiat za dnia:)Diorka mam 090 czarną bez temperowki..tkwi gdzie ma tkwic,miękko rysuje i nie marze sie..jedna z lepszych jakie miałam,polecam Używam tego produktu od: 3 mcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    signy
    18 września 2011 o 20:30
    nie warta tej ceny
    Kredka przyzwoitej jakości, jednak od tej marki (i ceny) oczekuje się czegoś więcej. Z minusów: - czerń bardziej grafitowa niż czarna - nie tak trwała jak bym tego oczekiwała Z plusów: - bardzo ładne opakowanie - gumka, której jednak nie używam - super miękkość - nie podrażnia - świetna temperówka Płacąc za produkt ponad 100 zł oczekuje się jednak więcej.
  • 29 lipca 2011 o 10:06
    świetna, uwielbiam
    Kredka jest pod każdym względem bardzo dobra, miękka, ale nie rozciapuje się, nie rozmazuje się, pięknie się nakłada, trwała w ciągu dnia, ale nie trudna do zmycia wieczorem. Mam taki niebieski kolor i wygląda super, ale jak dla mnie zdecydowanie bardzooooo drogooooo! Weszłam w jej posiadanie w bardzo dziwny sposób, gdy znalazłam w nocy w Warszawie na chodniku zgubioną saszetkę z kosmetykami.... A to było już sześć lat temu i o dziwo, z tą kredką nic złego się nie dzieje, poza tym, że już jej prawie nie ma - nadal dobrze pachnie i zachowuje wszystkie swoje właściwości:) Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
  • 21 marca 2011 o 16:06
    Przciętniak
    Jedyny plus to fajny kolor. Mam śliwke. Reszta nie zachwyca. Nie wiem dlaczego ja kupiłam. Żle się nakłąda, robią sie takie fałdy, nierówności. A jak się próbuje rozetrzeć gąbeczką to się całkowicie ściera. Acha! No i temperówka świetna :) Ale to nie pwoód żeby kupić kredkę. Nie polecam. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka