Escada Sunset Heat For Her

• 17 stycznia 2016 o 0:56
    Lato we flakoniku :)
    To były moje pierwsze i jak dotąd jedyne perfumy Escady- dostałam je jako nastolatka tuż po ich premierze. I choć od tego czasu minęło ok. 8 lat (aż trudno uwierzyć!) NADAL pamiętam zapach- nazwa idealnie go oddaje- kojarzy się ze słonecznymi wakacjami nad morzem. Zapach lekki, słodki, tropikalny, zaskakująco długo utrzymywał się na skórze i ubraniach. Żałuję że nie zostawiłam sobie flakoniku na pamiątkę. :( Szkoda że to była edycja limitowana. Używam tego produktu od: krócej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 6 stycznia 2014 o 9:41
    Wielka szkoda że już go nie ma
    Uwielbiam ten zapach, słodki, taki letni, wakacyjny. Nie nadaje się na jakieś oficjalne spotkania bo kojarzy sie trochę z nastolatką (przynajmniej mnie) ale na codzień jak najbardziej. Jestem bardzo rozczarowana tylko że to była tylko sezonówka, nie rozumiem czemu nie wprowadzili go do ciągłej sprzedaży skoro cieszył się tak dużą popularnością. Jedno mnie pociesza - stając w drogerii przed półką Escady, wystarczy wziąć do ręki jakąkolwiek pomarańczową escadę i możemy być pewni że będzie właśnie w typie Sunset. Dla mnie ten produkt nie ma żadnych wad, moze nie jest w moim top5 ale i tak plasuje się bardzo wysoko. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 6 maja 2013 o 10:57
    Jedne z najlepszych
    Dostałam te perfumy ponad 2 lata temu, miałam je chyba ponad rok. Zapach to jeden z najprzyjemniejszych, z jakimi spotkałam się w ciągu mojego całego życia. Owocowy, domieszki kwiatowe. Cudowny. Teraz zastąpiony przez delikatniejsze perfumy Chloe, ale Escadę podkradam czasami siostrze ;) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 kwietnia 2013 o 14:26
    Lubię
    Bardzo przyjemny zapach, drogi, bo to taka woda toaletowa i jej trwałość też taka jest, mimo tego, że to EDP, powiedziałabym nawet, że używając jej czuję jakbym używała mgiełki. Nie zmienia to faktu, że bardzo lubię tę perfumę, bo przeprzyjemnie pachnie: Na początku czuję cytrusy,papaje, mango, potem ten zapach jest już wyczuwalny tylko czasami a na skórze zostaje delikatny zapach taki kremowy, ale gdzies tam wybijaja się te owocki tropikalne i to właśnie jest w nim takie przyjemne, głowa od niego nie boli, a pachnie się świeżo-słodko-z klasą. Ten kremowy zapach z wybijającymi się owocami tropikalnymi, cytruskami utrzymuje się długo, do wieczora, ale mocny zapach cytrusków wietrzeje już po pół godz, może to i dobrze, bo nie czuje nas całe otoczenie na kilometr, a jedynie osoby, które znjdują się blisko nas. Uważam, ze to taki ciepły-słoneczny zapach, ma dobrą nazwę, który jednak nie rozleniwia (jak większość ciepłych zapachów) a dodaje energii przez te wybijające się tropiki, co jedt w tym zapachu wyjątkowe i warte tych pieniędzy. Co do flakoniku wcale nie uważam go za tandetny, przyznam szczerze, ze wielbię każdy flakonik ESCADY, patrzac na niego widzę wakację, zachęca mnie do powąchania zawartości, wącham i czuję wakacje, beztroskę, radość, wibracje:). Mimo wszystko zapach odpowiedni nie tylko na okres wakacyjny, można go używac do poprawy humoru kiedy tylko się ma ochotę. Razem z Rockin Rio moje ulubione Escady. Używam tego produktu od: Ok. tyg Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 31 marca 2013 o 12:47
    ciekawe
    Raczej nie przepadam za zapachami Escady, jednak Sunset Heat są świetne. Baaaardzo owocowe, kojarzą się z plażą, słońcem, kolorowymi drinkami, wakacjami i wszystkim innym co przyjemne :) Polecam raczej nastolatkom/młodym kobietom. Odejmuję gwiazdkę, ponieważ zapach wg mnie był wcale nietrwały, żeby nim pachnieć całą noc trzeba było regularnie się spryskiwać, co przy tej cenie jest naprawdę sporym minusem. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 duże