Plante System RosaKalm, Masque réparateur anti-rougeurs (Maseczka regenerująca do skóry naczynkowej)

• 11 listopada 2012 o 21:23
    godna polecenia
    Kolejny trafiony zakup z tej serii. W parze z kremem uspokoił mi cerę, a cena nie jest wygórowana. Ma konstystencję takiej klasycznej glinkowej maseczki, jest trochę bałaganu z jej zmyciem (choć producent zaleca nie zmywać, a jedynie zetrzeć nadmiar). Brak zapachu - co dla mnie jest plusem. Bardzo wydajna - ostatnie opakowanie mam od prawie roku. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 pełnowymiarowe
  • 11 października 2010 o 9:43
    zaczerwienienia znikają
    Zaletą tego kosmetyku jest niesamowita wydajność-używałam raz w tyg prawie przez rok i musiałam w końcu wyrzucić,bo się przeterminowała(a nie skończyłam jej).Zaczerwienienia znikają,kłopot jaki miałam z rumieniem przestał być moją zmorą.Czasem jedynie się pojawia,ale tylko czasem.Kaolin zawarty w składzie tej maseczki sprawia,że po nałożeniu(niezależnie od tego ile nałożę) wysycha i się wchłania(!).Po zmyciu cera jest przyjemna w dotyku i nawilżona,po prostu ładna. Cena,jak na kosmetyk apteczny(i to tak dobry)niska. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań:1
    karodos
    13 maja 2010 o 19:42
    KWC!
    Jestem bardzo zadowolona z tej maseczki, kupując krem z tej serii pani w aptece poleciła mi ją. Kupiłam ją po po tygodniu i jakież było moje zdziwienie:) - oczywiście na plus:)Maseczka bardzo przyjemnie i delikatnie pachnie, na skórze tworzy efekt chłodzący, świetnie łagodzi wszelkie podrażnienia, nawet małe syfki. Twarz jest po niej blada, super niweluje zaczewienienia, koi skórę. Używam ją raz w tygodniu i widzę efekt. Zawsze na drugi dzień po zastosowaniu mam ładniejszą skórę bez niespodzianek. Naprawdę warto wypróbować nie tylko do cery naczynkowej i wrażliwej ale do każdej. Używam tego produktu od:1,5 miesięca Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 27 grudnia 2009 o 23:47
    ulubiona!
    Ulubiona maseczka na naczynka. dużo biegam, wiec moje naczynka cierpią po treningach-maseczka od razu je koi i chłodzi, ma jakby lekko "glinkową" strukturę, czyli troszkę "wysycha" leżąc na skórze, ale nie tak bardzo, by wysychanie udzieliło się skórze :) po użyciu twarz jest ukojona, koloryt wyrównany, pory zamknięte (czasem robią mi się niespodzianki-maseczka dodatkowo je łagodzi). uwielbiam ją! stosowana sumiennie 2 razy w tyg naprawdę poprawia stan skóry. może nie same naczynka, ale tendencję do czerwienienia - lepiej znoszę treningi i nie mam ataków buraka na twarzy z byle powodu :) Używam tego produktu od:3 mies Ilość zużytych opakowań:1
    mar77
    25 października 2009 o 22:29
    produkt godny polecenia
    Polecam - uspokaja cerę naczynkową po nałożeniu odczuwa sie przyjemny chłód - twarz przestaje byc zaczerwieniona odzyskuje ładny kolor - mam wrażenie ze dodatkowo moja cera jest nawilżona i odżywiona - jest bardzo wydajna Używam tego produktu od:3miesięcy Ilość zużytych opakowań:1