Plante System RosaKalm, Eau Micellaire Nettoyante Woda micelarna do oczyszczania twarzy

• 9 grudnia 2013 o 21:03
    szkoda ze nie nadaje sie do oczu
    Dobrze oczyszcza, jest wydajny, dosc tani, bo bardzo wydajny. Opakowanie przyzwoite, łatwo się otwiera. Odświeża, oczyszcza, trochę się skóra po nim lepi. Nie podrażnia naczynek, choć mam po nim lekko zaczerwienioną skórę. Szkoda, że nie nadaje sie do demakijażu oczu. Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    proszep
    8 września 2013 o 15:02
    Wspaniała
    Delikatnie oczyszcza, ładnie zmywa makijaż, nie podrażnia oczu ani skóry. Jest łagodny, lekki (bez oleju), nie ściąga mi skóry, nie przesusza. Produkt łatwy w użyciu, pozostawia uczucie czystej skóry. Nie trzeba się babrać jak przy użyciu innych formuł (większość olejów i żelowych specyfików dla mnie odpada). Cena w miarę przystępna. A produkt wart ceny. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 7 sierpnia 2013 o 19:02
    najlepsza
    Bardzo przyzwoity produkt: nie wysusza, nie ściąga skóry twarzy, przyjemnie odświeża, jest bardzo wydajny. Dobrze oczyszcza, ale nie nadaje się do demakijażu oczu (też nie jest do tego przeznaczona). Nie mam mu nic do zarzucenia. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 duże
    ejf
    31 lipca 2013 o 10:40
    lubię
    Od wody micelarnej przede wszystkim oczekuję dobrego oczyszczenia skóry i ta jest ok. Po użyciu skóra nie jest podrażniona ani ściągnięta. Nie zauważyłam, żeby jakoś szczególnie przyczyniała się do poprawienia stanu moich naczynek, ale też im nie szkodzi. Bardzo wydajna - opakowanie 500 ml przy używaniu 2x dziennie starcza nawet na 4 miesiące. W SP często w promocji 2 opakowania za 59,99, więc wychodzi bardzo ekonomicznie. Polecam, sama też na pewno kupię znowu. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie piątego
  • 15 lipca 2013 o 23:50
    O.K
    Raczej nie mam nic do zarzucenia...Spełnia swoją rolę, tzn oczyszcza skórę z makijazu, odswieza... Nie uczula, nie podraznia cery, radzi sobie z kosmetykami wodoodpornymi, choc oczywiscie trzeba zuzyc trochę wacików podczas wykonywania takiego demakijazu...Ja i tak stosuje dodatkowo zel do mycia twarzy, tak więc mam stu procentowa pewnosc, ze buzka jest dobrze oczyszczona...Generalnie jestem na tak i pewnie kiedys jeszcze kupię...tymbardziej,ze produkt kojarzy mi się z Hiszpanią, bo tam własnie go stosowałam:) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: Jedno-500mł