Nuxe Lotion tonique aux fleures (Tonik na bazie kwiatów)

• 24 września 2009 o 19:25
    bez rewelacji
    Bardzo lubię produkty Nuxe, ale ten tonik mnie rozczarował. Po nałożeniu pozostawia klejącą się warstewkę, skóra bardzo się świeci. Nie polecam osobom z tłustą skórą. Plus za zapach i brak podrażnień po zastosowaniu. Używam tego produktu od: 05.09 Ilość zużytych opakowań: 1
  • 19 stycznia 2009 o 9:34
    mogloby byc lepiej
    Bardzo sie ucieszylam gdy wypatrzylam go w jakiejs promocynej cenie. Moj zachwyt opadal w miare uzywania. To taki neutralny kosmetyk. Robi swoje, czyli oczyszcza, tonizuje, nie sciaga skory. Ogolnie nie zachwyca. Buteleczka sympatyczna, zapach mniej. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
    ulla10
    28 września 2008 o 22:22
    świetny
    Tonik ten wprowadził mnie w niezłe osłupienie. Kupiłam niedawno w drogerii, po badaniu poziomu wody w skórze twarzy. Okazało sie, że nie jest najlepiej i pani kosmetyczka doradziła mi ten tonik i krem nawilżający też Nuxea. Moja cera odwdzięcza mi się każdego dnia za to wspaniałe zestawienie, Jest gładziutka, rozjaśniona, praktycznie bez niespodzianek, właśnie to zszokowało mnie najbardziej. Ja, która ciągle używam preparatów antypryszczowych, znam je wszystki na pamięc, największy efekt widzę po zwykłym wydawałoby się toniku . Polecam i jeszcze raz polecam!!!!!! Najchętniej dałąbym 5 gwiazdek, ale poczekam z tym jeszcze parę tygodni. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
    Złotko
    1 kwietnia 2008 o 9:35
    bardzo lubię
    Ostatnio polubiłam kosmetyki Nuxa, są skuteczne i nie odstraszają ceną. Taki jest też ten tonik. To przede wszystkim bardzo łagodny kosmetyk, wierzę, że faktycznie jest dość naturalny. Zapach dość mocny, ale nie przeszkadza mi. A teraz przejdźmy do działania-używam go od około miesiąca, 2 razy dziennie i mogę powiedzieć o nim same dobre rzeczy. Przede wszystkim świetnie łagodzi i nawilża, mam wrażenie, że pomaga zapobiegać niedoskonałościom i pomaga na te już istniejące. Od jakiegoś czasu mam buźkę w świetnym stanie, i czuję, że miał na to wpływ ten tonik ( a poza nim nowe kremy-Repairwear Clinique oraz Messager Galenic). Na pewno mogę go polecić z czystym sumieniem dla każdej cery. A jeszcze jedno, nie wiem czy dobrze oczyszcza, bo zawsze używam na dokładnie oczyszczaną skórę, ale sądząc po jego łagodności i naturalności nie podejrzewam go o silne właściwości oczyszczające. Super tonik, jeden z najlepszych jakie używałam Używam tego produktu od:około miesiąca Ilość zużytych opakowań:połowa pierwszego
  • 31 stycznia 2008 o 10:29
    D E L I K A T N Y
    Bardzo delikatny tonik o intensywnym zapachu. Nie podrażnia i jest bezalkoholowy-nie wysusza. Ładnie tonizuje i odświeża skórę. Dobrze nawilża. Ja przecieram nim całą twarz, nawet okolice oczu i nigdy nie spowodował żadnego szczypania. Twarz po nim ma ładny kolor i jest czysta. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1