Bell Velvet Eyeshadow (Sypkie cienie do powiek z aplikatorem)

• 13 marca 2011 o 13:29
    Dobre są !
    Kupiłam brązowy jakieś pół roku temu i żałuję że już mi się skończył bo teraz jakoś nie mogę go dorwać,niestety. Porównując je z cieniem z aplikatorem z Avonu są o niebo lepsze ! Przede wszystkim o wiele trwalsze :) Są mocno napigmentowane i kolor na powiece jest wyrazisto brązowy a nie jakas bura plama. Punkt też dodam za małą cenę w stosunku do jakości i wydajności :) Bardzo praktyczny okazał się tez aplikator ,może nawet lepszy od pędzelka. Na powiece nie zbrylał się, nie rozmazywał. Bardzo fajne podsumowując :) Używam tego produktu od: ok pól roku Ilość zużytych opakowań: jeden cień
  • 5 marca 2011 o 16:55
    dobra jakość za małą cenę :)
    Miałam brązowy cień i bardzo go sobie chwaliłam :) Aplikatorek nakładał cień dokładnie i wygodnie,nic mi się nie osypywało nie rozmazywało. Trwałość i wydajność bardzo dobra ,starczył mi na kilka miesięcy niemal codziennego używania a na powiece wytrzymał bez zmian nawet sześć godzin :) Niełatwo go jednak było dostać niestety. Używam tego produktu od: tamtego roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 kwietnia 2010 o 12:13
    zadowolona
    Mam trzy kolory z tych cieni i jak tylko znajde jakis jeszcze kolor to kupuje, cienie te nie sa droge za kazdy daje 5 zlotych, ale kolory tych cieni sa bardzo ladne, cienie trzymaja sie caly dzien, nie walkuja sie, i ladnie iskrza w sloncu, za takie pieniadze warto je miec! Używam tego produktu od:2008 Ilość zużytych opakowań:3
  • 15 grudnia 2009 o 20:28
    Dość dobry
    Niestety nie wiem jaki jest numer cienia, który posiadam. Miał być czarny (wg. sprzedawczyni), czarny nie jest. Ciemny szary, błyszczący. Trzyma się całkiem dobrze, ale irytuje mnie dość to, że tak bardzo osypuje się podczas nakładania. Cóż, w końcu to cień sypki :) Aplikator przypadł mi do gustu. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 26 sierpnia 2008 o 23:48
    warto wypróbować
    Mam odcień 43 .(ciemny brąz, z poświatą odcienia miedziano-rudego) Kolorek jest inensywny, ja czasami rozcieram go jescze dodadtkowo pędzelkiem , wtedy jest delikatnijeszy odcień i pasuje bardziej do dziennego makijazu.Aplikator to ciekawy pomysł,nie trzeba z pędzelkiem sie bawić,tylko od razu wyjmuje sie takiego "gotowca" z buteleczki.(Ale na początku mialam małe problemy z poprawnym uzyciem tego aplikatora,ale to kwestia wprawy).Cien sie osypuje,no ale w koncu to sypki cien,wiec nie mzona wymagac by tego nie robil! REWELACYJNIE sie trzyma przez caaaały dzień.KOlorek jest tak samo intensywny i wyrazistyjak rano - poprostu MEGA trwałosc ! czaje sie jeszcze na kolorek brzoskwiniowy :D co do wydajnosci niestety narazie nie jestem w stanie tego okreslic,wprawdzie ktoś tu napisał ze mało wydajny(a zawsze wydawało mi sie sie takie napigemntowane "pyłki" sa nie do zużycia)ale w koncu doszłam do wniosku ze mozliwe , ze jest go bardzo mało w opakowaniu.(ja niestet nie mogłąm znalezc jaka jest pojemnosc tego kosmetyku, na opakowaniu nie pisze<?>) Używam tego produktu od:tygodnia Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1