Oriflame Embrace for Her EDT

• 25 lutego 2013 o 12:31
    Piękne fiołki tylko zapach niedostępny;/
    Zakupiłam rok temu w maju. Zapach idealny na wiosnę i lato. Czuć piękne fiołki bardzo świeże. Doskonale sprawował się przy temperaturach + 25 . czułam się świeżo i delikatnie pachniałam. Zapach nie narzuca się jest dyskretny aczkolwiek bardzo długo pachnie. Mój nos najbardziej wyczuwał fiołki. Mozna powiedzieć że to zapach zakochania;) szkoda że nie można go dostać;( Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1-50ml
  • 15 lutego 2013 o 10:57
    Lekkie kwiatki
    Lubię testować nowe zapachy, skusiłam się więc i na ten. Zapach jest bardzo, ale to bardzo delikatny. Czuję lekki aromat kwiatów, takich wiosennych, świeżych i radosnych. Nie wyczuwam nut owocowych, za to różę i fiołki-ale ich zapach jest naprawdę delikatny, nienarzucający się. Idealne na co dzień, do pracy na romantyczny spacer w wiosenny poranek. Jakość średnia. Używam tego produktu od: parę miesięcy Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
  • 28 grudnia 2012 o 19:44
    Delikatny
    Ja osobiście oceniam go pozytywnie. chociaz spotkałam się ze stwierdzeniem, że jest zapachem dla starszych pań, ale to rzecz gustu. Bardzo delikatny, kwiatowy. Raczej na wiosnę lub lato, świeży, dziewczęcy Używam tego produktu od: dawno nie pamiętam... Ilość zużytych opakowań: połowa 3
    Gangola
    30 lipca 2012 o 9:27
    Pięny!
    Koleżanki pytają czym tak pięknie pachnę! Embrace to woda bardzo delikatna, jednocześnie słodka i świeża. Ten zapach nie jest NA Tobie, jesteś nim OTULONA. Zakochałam się w nim od powąchania próbki. Mi się wydaje czasami, że jest nietrwały, ale to ja szybko przyzwyczajam się do zapachów. Psiknę się rano, a przez inne osoby jest wyczuwalny jeszcze po południu i to intensywnie. Poluję na niego w promocjach i płacę nie więcej niż 60 zł Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 4 butelki
  • 21 września 2011 o 18:27
    jest ze mną od dłuższego czasu
    Jestem posiadaczką już 3 flakonika tej wody i wiem, że nie znudzi mi się na pewno. Uważam, że zapach jest dość charakterystyczny - słodki z nutą czegoś ostrzejszego. Wg mnie najładniejszy zapach z oriflame. Jest ze mną już jakiś czas i napewno z niego nie zrezygnuję. Trwałość? Czasami wydaje się trwały a czasami nie ale ciągnie się za mną napewno Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 3 zaczęte