Vichy Normaderm, Stick Express (Korektor antybakteryjny)

• 10 marca 2015 o 22:15
    Beznadziejny i do niczego!
    Kiedyś obiecałam sobie że nigdy już więcej z Vichy niczego nie kupię,ale znowu się z kusiłam na ten zbędny korektor do twarzy.Czasami wyskoczy mi jakiś malutki pryszczyk,zdrapie zostaje przebarwienie,myśle kupię sobie go jako dodatek do dziennego makijażu.Cóż mogę o nim powiedzieć jest poprostu do niczego,nie działa nawet na malutkiego pryszczyka,nie kryje,kolor śmiechu warte,jakaś pomarńczowa cegła,kto chce moze jedynie użyć sobie na noc,ale co z tego jak i tak nie działa.Ja używam na noc,choć nie ma działania to to zużyje,produkt drogi 40zł na to wydałam i ogromnie żałuję. Nie polecam! Używam tego produktu od: 2tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 10 kwietnia 2013 o 9:55
    nie polecam
    - do wyboru jeden odcień, ciężko dopasować go do cery - drogi - co z tego że w formie ołówka, jak i tak trzeba poprawiać palcem żeby się wtopił - nie kojarzę czy starczył na długo, ale że pryszcze miałam, to nie leżał miesiącami na półce używałam go bardzo dawno temu, gdy byłam młodsza i miałam zwykły trądzik. serie normaderm miałam całą i myślę że jako tako pomagała, ale sam korektor nie był za bardzo użyteczny Używam tego produktu od: dawno temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 6 kwietnia 2013 o 18:52
    Nie polecam
    Nie polecam zakupu tego produktu. Minusy: -W ogóle nie działa na wypryski. Nie leczy ich, nawet nie wysusza. - jest mało wydajny, starczył mi jakoś na miesiąc - cena jest za wysoka (nieadekwatna do jakości i pojemności) Plusy: +dobrze maskuje + ładnie dopasowuje się do koloru cery Reasumując, nie polecam zakupu tego produktu. Na pewno nie za taką cenę. Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    brunii
    13 września 2012 o 15:58
    Niewypal!
    Nie dosc ze jest za ciemny to jeszcze szybko sie sciera, nie podoba mi sie rowniez cena (za drogi). Nie łagodzi wypryskow! Jest malo wydajny. Krotko mowiac NIEWYPAŁ! Używam tego produktu od: 6 lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 27 czerwca 2012 o 15:07
    nie jestem przekonana
    Korektor rzeczywiście ma odcień, który wg nie dopasowuje się do skóry większości osób. Na mojej bladej cerze wyglądało to wręcz, jakbym pomalowała sie pomarańczowym mazakiem. Korektor ten spełnia funkcję jedynie kosmetyku do pielęgnacji - wysusza krostki, nie sprawdza się natomiast w makijażu. Jedyne wyjście to dobrze go przypudrować lub używać w nocy. Plusem jest opakowanie oraz to, że korektor wystarcza na dłuugo. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: połowa opakowania