Avon Anew Beauty, Age Transforming Foundation Podkład przeciwzmarszczkow

luna341
    19 kwietnia 2015 o 21:34
    zawiódł mnie pod każdym względem
    Nie wiem co mnie podkusiło aby kupic ten podkład,Miałam swoj ulubiony od lat i pragnęłam małej zmiany.Obietnice producenta brzmiały zachęcająco.Podkład posiada lejąca konsystencję.Na twarzy prawie go nie widać,Nie wchłania sie w skorę ,lecz tworzy na niej dziwny film,Nie wyrownuje kolorytu . Minusy zle kryje konsystencja koloryt problem z wchlanianiem dziwny zapach plusy brak Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno nie całe opakowanie
    Korah
    7 sierpnia 2012 o 15:25
    Toż to zwykły krem
    Długo przymierzałam się do jego zakupu, aczkolwiek, mam już ulubiony podkład, ktorego używam od lat, kusiła mnie jedynie ciekawość i dlatego kupiłam go z miejsca, gdy był w promocji. Niestety rozczarował mnie ten podkład, pomimo iż doskonale trafiłam w odcień. Dla mnie to zwykły krem delikatnie rozświetlający, jest kompletnie niewidoczny na twarzy, buzia nie jest zmatowiona, nie ma poprawy kolorytu, nawet jakiegoś konkretnego wygladzenia, upiększenia, o kryciu nie wspomnę. Po prostu wygląda jak po nałożeniu kremu i to najzwyklejszego. Trochę trzeba odczekać, aż zacznie się wchlaniać i wtopi się w skórę. Niestety ujędrnienia, działania odmładzającego nie zauważam. Być może rzeczywiście działa przeciwzmarszczkowo, bo jest nawilżający, co za tym idzie dobrze się rozprowadza na twarzy nawet bez kremu czy bazy "pod", ma przyjemną rzadką konsystencję i to jest chyba jedyna jego zaleta oprócz odcienia. Zużyję, bo jest przyjemny, ale jeśli będę chciała zrobić makijaż to jednak pokornie wrócę do mojego Gosha. Podkład ten nie maluje, nie upiększa nawet kremy tonujące typu 2w1 dają lepsze efekty. Niezły krem na dzień dla niemalujących się. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego, wydajny
  • 25 grudnia 2011 o 20:37
    efekt spoconej twarzy
    skusilam sie na ten podklad bo kupowalam juz wczesniej kremy z Anew i bylam zadowolona.Jednak tym produktem jestem bardzo rozczarowana jest najgorszy jaki mialam.n-nie matuje!!!!!!-nie kryje!!!\\\\\\\\\\\\\\\\nie rozswietla ,skora po nim jest nieswieza ,jakby spocona, niemilosiernie sie swieci -nie jest to w zaden sposob efekt rozswietlenia,dodam ze mam bardzo sucha skore i nie wyobrazam sobie co musi sie dziac na skorze tlustej lub ze strefą T.Na pewno nie wygladalam po nim korzystniej niz przed nalozeniem.Ten podkad nalezy do drozszych wiec moje rozczarowanie jest tym wieksze ;-(
  • 20 czerwca 2011 o 23:07
    EXTRA
    Dla mnie podkład Anew jest rewelacyjny,wolę go bardziej od Revlonu.,Zbyt nie kryje,ale cera po nim jest piękna,wypoczęta.Ma działanie liftingujące, ładnie wygładzona cera po nałożeniu.Jestem zadowolona.... właśnie kończę 2 opakowanie i z penością zamówię następny.. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania po 30 ml.
  • 1 lutego 2011 o 9:36
    nieporozumienie jakieś
    Po pierwszym użyciu tego produktu zaczęłam się zastanawiać czy nie trafił mi się przeterminowany egzemplarz. Po nałożeniu tego mazidła, na twarzy tworzy się sucha skorupa, widać wszystkie skórki. Nie da się tego podkładu równomiernie rozsmarować, żeby nie wiem jak się starać. Ani gąbeczka, ani paluszki nie dały rady tym smugom. Próbowałam używać go i na krem i bez kremu i na bazę i ciągle to samo. W ciągu dnia podkład w niektórych miejscach "zanika" i tworzą się plamy. Testowałam go przez 2 tygodnie, gdyż postanowiłam dać mu szansę. Niestety wkrótce wylądował w koszu. Nieporozumienie jakieś. Nigdy więcej. Nie polecam nikomu. Używam tego produktu od: 2 tygodnie i dałam spokój Ilość zużytych opakowań: 1/5 w mękach