L'Oreal Paris Voluminous x 5 Carbon Black

Deniz
    3 marca 2016 o 18:16
    Bardzo dobry
    Oceniam dwie wersje x4 w szarym opakowaniu (nie ma na wizazu) jak rowniez ta czarna. Szara wersje bardzo lubie,mozna uzyskac efekt bardzo podobny do YSL Effect faux cills badz Dioshowa. Jedynym minusem jest to,ze obecnie bardzo ciezko go dostac. Tusze maja klasyczne szczoteczki. Szary ie rozmazywal sie,lekko kruszyl pod koniec dni ale to byly jedynie maciutkich pare kropeczek. Kruszenie sie skresla u mnie tusz calkowicie bo nosze soczewki ale tutaj to bylo minimalne.Natomiast czarna wersja kruszyla sie wiele bardziej. Uzywalam go w liceum,na studiach i nadal bym uzywala gdyby nie problem z dostepnoscia. Generalnie uwazam szara wersje za duzo lepsza od czarnej. Szarej daje 5 gwiazdej,czarnej 3,5.Moj ocena jest srednia z obu. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 8 skonczonych
    naula
    26 listopada 2015 o 15:32
    Porażka.
    Kupiłam ten tusz z ciekawości, mimo ze mam swoje ulubione z firmy maybelline i z eveline -srebrny chcialam sprawdzic ten, jednak szybko pożałowałam tego zakupu. Czytałam w większosci opinii ze się rozmazuje i tak tez jest w moim przypadku. Toż to jakis zart ! zapłaciłam za niego 52 złote i są to pieniadze wyrzucone w błoto! Uzywam go od miesiąca i nie ma dnia żebym nie miala czarnej podkowy pod oczami lub na gornej powiece ! i to zaraz po pomalowaniu,a w ciagu dnia musze co chwile sprawdzac w lusterku( co jest bardzo irytujące) jak to wyglada i oczywiscie zawsze jest czarna smuga .Ponad to bardzo szybko zgestniał, kupilam go świeżego a po okolo 3 tygodniach tak zgestniał ze musialam dodac kilka kropli wody zeby go rozrzedzic, robie tak i teraz co 2-3 dni dodaje pare kropel wody bo inaczej w ogole by sie nie dało go uzywac.Gdyby nie był taki drogi to bym go chyba wyrzucila ale staram sie go zuzyc i oby jak najszybciej sie skonczył.Na allegro kosztuje koło 25-30 zł i nie jest wart zadnej ceny,niektóre tusze za dyche sa sto razy lepsze, a przynajmniej sie tak nie rozmazuja. Dałam poł gwiazdki ponieważ ma dosc ładne opakowanie, w miare wygodną szczoteczkę, głęboki kolor i faktycznie pogrubia ale jednak rozmazywanie i osypywanie jest najgorszą rzeczą w tuszu, a takiej pandy jak ten nie robił mi żaden tusz.Nie polecam. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 8 marca 2014 o 16:25
    Pieniądze wyrzucone w błoto
    Tusz, jak dla mnie nie ma żadnych plusów. Przy demakijażu oczu, tusz nie chce się do końca zmyć, trzeba się mocno postarać aby go dokładnie usunąć. Jest to tym bardziej dziwne, że po nałożeniu tusz spływa i fatalnie się rozmazuje. Wygląda to okropnie. Nie polecam! Jest to najgorszy tusz jaki miałam w życiu! Dramat! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
    Nehir
    2 czerwca 2013 o 15:44
    Taki sobie
    Tusz nie jest zly, ma piekna gleboka czern tak jak zapewnia producent, jednak efekt nie jest jakis oszalamiajacy. Nie kupie go wiecej gdyz wciaz poszukuje mojego tuszu, ten sie niczym specjalnym nie wyroznia, nie wydluza jakos rzes i troche skleja. Jakosciowo mozna kupic duzo tanszy tusz, a efekt uzyska sie ten sam, wiec nie polecam! Używam tego produktu od: 5 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    maja679
    5 kwietnia 2013 o 11:32
    najgorszy
    Najgorszy tusz jaki w życiu miałam. Leje się, skleja, kruszy, rozmazuje. Fatalna szczoteczka, beznadziejnie się nakłada, jeden wielki nadmiar tuszu a efekt zerowy. Wstyd dla firmy i tyle. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego (i ostatniego)