Matrix Biolage Hydratherapie, Conditioning Balm Balsam nawilżający

• 19 czerwca 2015 o 8:43
    Przyjemny
    Fajny balsamik, wydaje mi się, że jest silniejszy niż typowa odżywka do spłukiwania, lecz słabszy niż maski. Zacznę od tego że mam włosy wysokoporowate, farbowane, nieco zniszczone, suche na końcach. Przypadł mi do gustu zapach balsamu, który jest dosyć wydajny, konsystencja też jest ok. Nawilżył mi włosy, ułatwił mi rozczesywanie, żadnych regeneracyjnych własciwości nie zauważyłam. Nawet nie próbuje wierzyć, że któryś z produktów sprawi, że znikną mi rozwojone koncówki ;). Serii biolage używałam jakiś czas temu, była to pierwsza linia kosmetyków profesjonalnych jakiej zaczęłam używać i byłam mile zaskoczona ich działaniem, dużo lepszym niż kosmetyków drogeryjnych. Od tamtej pory nie mam problemów z nadmiernym pucheniem sie włosów, a same włosy są znacznie gładsze i milsze w dotyku. Nie daję 5-ciu gwiazdek, gdyż znam produkty, które nieco lepiej sprawdzają sie na włosach. Ale chętnie kiedyś powrócę do tej serii :). Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: jedno duże, ponad litrowe; jedno małe, 250 ml
    Polakas
    16 czerwca 2014 o 12:51
    Bardzo dobra
    Bardzo fajna sprawa, faktycznie spełnia swoje zadanie. Po zastosowaniu włosy są w zdecydowanie lepszej kondycji, łatwo się rozczesują, są nawilżone, błyszczące i deliktane w dotyku. Modelownie i stylizacja fryzur po tym balsamie to sama przyjemność. Przyjemny zapach to dodtakowy atut. Wydajny, niewielka ilość zaaplikowana na włosy w zupełności wystaracza do uzyskania żądanego efektu. Używam tego produktu od: ponad 2 lata Ilość zużytych opakowań: 4-5
  • 16 listopada 2013 o 1:04
    Jako odzywka spełnia swoje zadania, ale najprawdopodniej sprawdzi się dla suchych włosów. Kosmetyk w
    Moje włosy wyglądają na zdrowe, ale takie nie są. Mam problem z łupieżem, łojotokiem i rozczesywaniem. Kupiłam tę odżywkę z myślą o tym, iż ułatwi mi ona rozczesywanie mokrych włosów. Skusiła mnie sława matrixa w salonach fryzjerskich :) Plusy: - gęsta konsystencja - ładny zapach - włosy faktycznie wyglądają na zdrowsze - rewelacja zwłaszcza na problem z końcówkami! - wystarczy tylko wmasować i spłukać Minusy - niestety tylko minimalnie ułatwia rozczesywanie - średnio wydajny - obciąża włosy - parabeny i różne alkohole
  • 24 sierpnia 2013 o 18:44
    Za tę cenę mogła być lepsza
    Kupiłam ten balsam w salonie fryzjerskim razem z szamponem kiedy byłam już na prawdę zdenerwowana moim stanem włosów.Spodziewałam się silniejszego działania Plusy -ładny zapach -lekko nawilża i wygładza -całkiem wydajna -dobrze się rozprowadza Minusy -zawsze mam wrażenie,że nie spłukałam jej dokładnie -nie warta swojej ceny -nie nawilża jakoś spektakularnie
  • 7 czerwca 2013 o 10:41
    REWELACJA
    -łatwe rozczesywanie -delikatny i przyjemny zapach -wydajność (pojemnik ponad 1094ml - rozdzieliłam i podarowałam mamie, siostrom, koleżance i zostało mi jeszcze niemal pół opakowania) -cenowo również jest Ok Używam razem z szamponem i olejkiem z tej samej serii. Polecam wszystkim. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: Jestem w trakcie zuzywania pierwszego 1094ml opakowania ;-)