Eucerin Hydro-Balance Auge (Krem pod oczy Hydro-Balance)

Emde
    28 października 2011 o 1:12
    piecze jak diabli
    Nawilża przyzwoicie, konsystencję ma lekką, wchłania się szybko i wszystko by było OK, gdyby nie to, że mnie on podrażnia. Nie mam wrażliwych oczu, znoszę bardzo różne kremy, najczęściej używam pod oczy tych samych co na resztę twarzy i nic się nie dzieje. A po tym kremie płaczę żywymi łzami, nie do opanowania! Używam go tylko na dzień, kiedy mam sprawę pod kontrolą. Raz użyłam na noc i pieczenie było tak straszne, że mnie obudziło, musiałam go zmyć. Zostaję przy Olayu, jakościowo jest dla mnie dokładnie taki sam, a tańszy i nie podrażnia.
    sarummi
    4 października 2011 o 13:31
    zwalcza opuchnięcia
    Używam tego kremu już drugi rok.Kupiłam go do zwalczenia sincow pod oczami, an ktore niestety nie działa,przynajmniej u mnie (swoja droga jak zauwazylam najlepszym lekarstwem na nich jest urlop i tygodniowa przerwa od komputera :). Mimo wszystko dzieki temu kremikowi odkrylam swoj ksztalt oka. Zawsze myslalm ze mam lekko wylupiaste oczy, ale odkad stosuje tego kremu okazalo sie ze nie jest z nimi tak źle. Powiek juz nie mam napucnietych,kremik jest baardzo wydajny i nie szcypie. Nawilza tez dobrze, z wielka checia powrocilam do niego po przygodach z flos-lekiem Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 1,5
  • 30 października 2010 o 18:57
    oj slaby
    Uzywalam 2 lata temu kremu Nivea Aqua Beauty. bylam zachwycona bo super nawilzal moja skore pod oczami i nawet na okres zimowy sie nadal. POmyslalam ze wyporbuje wersje apteczna. producent ten sam i ma miec takie same wlasciwowsci, tylko hig. opakowanie i cena wyzsza, jako przystalo na produkt apteczny. No niestety. Krem nie nawilzal jak braciszek drogeryjny. probowalam podchodzic do niego kilka krotnie o roznych porach roku, nie dalo sie uzywac. PO roku wywalilam produkt. Mam pecha bo wszelkie odpowiednikikosmetykow Nivea u Eucerin sie u mnie nie sprawdzaja, chodz moze powinnam sie cieszyc, gdyz Nivea jednak jest tansza marka, wiec po co przeplacac? Dla mojej wymagajacej skory krem sie nie sprawdzil, wazelina sobie lepiej poradzila. Używam tego produktu od:ponad rok temu Ilość zużytych opakowań:napoczete jedno
  • 4 maja 2010 o 20:33
    mój kwc
    Krem genialny!Wszystkie obietnice producenta,o dziwo zostały spełnione.Ale o produkcie...krem doskonale nawilża delikatną skórę wokół oczu...konsystencja lekka,bez problemu można po aplikacji wykonać makijaż oczu.Niweluje opuchliznę oraz nieprzyjemne uczucie ściągania wynikające z suchości skóry.Jest baaardzo wydajny,jedno naciśnięcie pompeczki wystarczy na powieki górne i dolne.Dodatkowo trzymam krem w lodówce.Czy niweluje cienie?Nie wierzę,ze krem może niwelować,w pewnym stopniu zmniejszać,więc nie odejmuję gwiazdki:)Nadaje się dla bardzo wrażliwych oczu(w przeciwieństwie do sensibio biodermy:().Nawet jeśli dojdzie do kontaktu kosmetyku z okiem nie ma efektu podrażnienia,czy pieczenia.Gorąco polecam...cena adekwatna do jakości i wydajności kosmetyku:) Używam tego produktu od:5 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 16 maja 2009 o 13:48
    nawilża
    Dostalam 5 probek kremu pod oczy, ktore starczyly mi na miesiac stosowania dwa razy dziennie!! Krem jest niesamowicie wydajny, bo jest rzadziutki. Stsowalam pierwszy tydzien z Garnier roll-on i troche mnie oczy szczpaly. Zrobilam tydzien przerwy (stosowalam sam eucerin) i wrocilam po tygodniu znow do duetu i musze przyznac, ze dobrze sie uzupelniaja. Stosowalam w duecie, gdyz mam porzadne since pod oczami i opuchniecia, z ktorymi radzi sobie tylko ten roll-on. Krem eucerin jest dobrym nawilzaczem i delikatnie rozswietla oko. Lekka konsystencja, szybko sie wchlania, po stosowaniu na powieki troszke szczypie. Generalnie jestem zadowolona, ale wolalabym cos silniejszego przeciwzmarszczkowego. Mysle, ze dla mlodej skory bedzie doskonaly ze wzglednu na nawilzenie. Daje 3 gwiazdki, bo nawilza jak malo ktory, ale dla mnie jednak to za malo w kosmetyku za taka cene. Używalam tego produktu przez miesiac Ilość zużytych opakowań: 5 probek!