Oriflame Giordani Gold, Adaptive Foundation (stara wersja)

• 4 listopada 2013 o 15:21
    nie nie nie to pomylka nie podklad
    nie kryje tlusto maziadlowo cos nie wygladza ani to baza ani podklad nie tuszuje nie matuje nie odswieza wyrzucilam do kosza zachwalila mi go pewna pani to cos nie nie robi Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: ciut bo reszte wywalilam
  • 4 września 2012 o 17:36
    Nie
    Tłusty, ciężki, nie kryje dobrze. Jego jedyna zaleta to chyba tylko to, ze nie tworzy maski. ale na mojej cerze jest tak "lepki" ze przykleja sie do neigo duzo pudru i maska gotowa. Ale tak to już z podkładami jest, nie dogodzisz kazdemu, moja mama uzywa go od lat i nie planuje zmian. Używam tego produktu od: bardzo sporadycznie od kilku lat Ilość zużytych opakowań: ciezko okreslic
    Greya
    23 czerwca 2012 o 17:07
    Hit
    Rewelacyjny podkład. Osobiście bardzo lubię naturalny wygląd, mimo stosowania na co dzień tego typu produktów i kosmetyków koloryzujących. Ten podkład mi to umożliwia. Nadaje skórze odpowiedni równomierny koloryt, bez efektów plam. Rozprowadza się świetnie, dzięki czemu można spokojnie rozprowadzić go bez poprawiania. Dobrze dopasowuje się do cery pod względem koloru, jak i do indywiduum cery. Jedyny minus, jaki przychodzi mi do głowy, to taki malutki praktyczny - gdy słoiczek się kończy, pompka idzie w odstawkę i trzeba sobie radzić odkręcając korek. Ale nie jest to wadą tego produktu :). Używam tego produktu od: lat Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 29 września 2011 o 18:00
    Idealny dla bezproblemowej cery
    Opakowanie i aplikacja: Na początku trochę musiałam nauczyć się "wyczuć" dozownik bo zdarzało się, że wycisnęłam go więcej niż chciałam, kwestia wprawy. Można się przyczepić do tego, że pod koniec opakowania nie da się \\\'wydozować\\\' resztek, z dna i ścianek więc trzeba robić to ręcznie. Ma delikatną konstystencję dzięki czemu świetnie się rozprowadza, cera jest aksamitna i gładziutka, może nawet i troszkę nawilżona. Nie wysusza skóry, nie zatyka porów. Nie jest on kryjący co wiele razy już przyznano, za to jest świetny do cery z niewielkimi różnicami koloru, nadaje piękny, naturalny kolor, cera jest świeża, ujednolicona. Używam koloru Porcelain, mam bladziuchną buzię i rude włosy i jest to strzał w 10 jeśli chodzi o dobór do karnacji bo nadaje ultra naturalnego kolorytu cerze, magicznie się z nią stapia. ;) Niestety nie jest on odpowiedni dla dziewczyn z problemami skórnymi jak i również dla osób które wymagają porządnego krycia bo najzwyczajniej nie spełni swojego zadania. Również dla osób z wybitnie tłustą cerą nie będzie dobrym rozwiązaniem bo nie jest matujący (mam wrażenie że na mojej delikatnie tłustej strefie T potęguje on nieznaczne błyszczenie się skóry, wymaga wykończenia pudrem matującym). Trudno przesadzić z ilością, zawsze efekt jest ultra naturalny. Mam jeszcze jedno opakowanie kupione po promocyjnej cenie i tak myślę, że kolejny podkład to będzie już inny kosmetyk, może troszkę bardziej kryjący, ale mam nadzieję, że uda mi się znaleźć drugi taki kosmetyk z tak wspaniałym końcowym rezultatem naturalnej, jasnej buźki . :)
  • 12 września 2011 o 15:33
    Fajny
    Moja cera jest bardzo, bardzo jasna. Tu miłe zaskoczenie - w końcu odkryłam podkład dla tak bladych jak ja! Poza tym ładnie wyrównuje koloryt, wygładza. Niestety prawie nie kryje wyprysków i podkreślał moje suche skórki. Używam tego produktu od: 4lat Ilość zużytych opakowań: ok.3