Deborah Black + Long (Mascara wydłużająco - podkręcająca)

Deborah Black + Long tusz do rzęs wydłużająco-podkręcający Black 9ml

• 7 lipca 2015 o 17:45
    Fajny, ale znam lepszy
    Tusz kupiłam tylko ze względu, że na półce nie było mojego ulubieńca Deborah 24 ore Absolute Volume. + Ładny czarny kolor + Równo rozdziela rzęsy + Daje efekt wydłużonych rzęs + Nie skleja rzęs - Bardzo rozmazuje się na powiece i pod okiem Cena: około 10euro Trochę się zawiodłam, bo bardzo lubię kosmetyki Deborah. Czas wrócić do swojego ulubieńca. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Niecałe jedno opakowanie
    siamese
    22 kwietnia 2014 o 16:50
    Zachwycilo mnie tylko opakowanie
    Tusz otrzymalam jako gratis przy zakupie dwoch szminek. Dzialanie tuszu oceniam na bardzo mizerne, mimo ze mam ladne dlugie rzesy i wiekszosc tuszy daje na nich efekt sztucznych rzes to ten tusz nie zrobil z nimi nic. Za to strasznie spodobalo mi sie opakowanie, mysle ze jest idealne. Ma gumowa raczke, dzieki czemu bardzo wygodnie sie ja trzyma. Poza tym latwo jest zakrecic tusz do konca, co czesto stanowi problem w wiekszosci tuszow. Oddalam go mamie. Używam tego produktu od: 1 miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 12 marca 2012 o 13:31
    Średni
    Fajny tusz, ale nie podoba mi się opakowanie. Jest niewygodne, nie sposób postawić tusz, i źle trzyma się szczoteczkę. Ładnie wydłuża, nie podkręca, nadaje łądny kolor czerni. Odrobinę pogrubia. Pod koniec zauważyłam, że się sypie i mamy efekt pandy pod oczami. Średni. Używam tego produktu od: 2,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 marca 2011 o 10:53
    ....
    Chyba popsuję ocenę tego tuszu... Ma wydłużać - nie czyni tego Ma być podkręcający - nie czyni tego również Więc co czyni? Skleja niemiłosiernie rzesy ktore wyglądą jak odnoża owada....:nie: Schnie długo Moje rzęsy pomalowane nim wygladaja jak nietkniete tuszem tylko klejem...:noniewiem: Ogólnie bubel za wyską cenę...Kategorycznie nie polecam Dałam gwiazdkę za ciekawe opakowanie
    Mandie
    22 lutego 2011 o 9:26
    Polecam!!!
    Bardzo trwały tusz, pomimo tego że nie jest wodoodporny. Wytrzymuje całą noc i bez problemów dokładnie się zmywa. Przy moich skłonnych do podrażnień oczach nie powoduje żadnych problemów, jest delikatny i bardzo neutralny. No i ten kolor, naprawdę mocna czerń. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania