L'Oreal Paris True Match, Puder w kompakcie

L'Oreal True Match Prestige Puder Prasowany 2N Vanilla 10G

• 12 lutego 2021 o 18:14
    Porządny puder
    Co tu wiele pisać, po prostu porządny puder. Matuje bez efektu maski. Utrwala. Idealnie się wtapia w kolor. Pięknie wychodzi na zdjęciach. Nie jest zbyt ciężki więc po kilku godzinach może wymagać poprawek. Wygodne opakowania sprawia wrażenie luksusowego. Generalnie jestem zadowolona z niego.
    Zalety:
    • Eleganckie opakowanie
    • Idealne dopasowanie koloru
    • Naturalny efekt
    Wady:
  • 7 grudnia 2020 o 9:52
    Porządny produkt
    OPAKOWANIE Bardzo solidnie wykonane, porządnie otwierane, dobrze się zamyka. Po włożeniu do torebki nie muszę się martwić, że samo się otworzy albo odkręci a ja będę miała dużo do sprzątania:) Bardzo fajny pomysł ze schowaniem gąbeczki i lusterka na dnie opakowania, tak naprawdę opakowanie zawiera wszystko co niezbędne do szybkich poprawek w łazience KOLOR Posiadam odcień 2N, jest to piękny beżowy odcień jakby delikatnie muśnięty słońcem TRWAŁOŚĆ I WYDAJNOŚĆ Jako, że jest to puder w kamieniu jego wydajność jest ogromna, używam od około 3 miesięcy naprawdę intensywnie, a mam wrażenie, że z opakowania go w ogóle nie ubywa Puder bardzo fajnie sprawdza się na skórze, po przypudrowaniu kontroluje naszą skóre przez około 4h bez poprawek co jest naprawdę dobrym wynikiem, po tym czasie zwykle lekko zaczynało mi się wyświecać czoło, ale na tyle delikatnie, że jestem w stanie to przeżyć EFEKT Puder świetnie radzi sobie na skórze mieszanej, bardzo ładnie utrzymuje matową cerę. Co ważne, nie daje on efetu płaskiego matu, a z delikatnym satynowym wykończenie, dzięki czemu na naszej skórze wygląda bardzo naturalnie. W ogóle nie widać, że na twarzy rzeczywiście jest jakiś kosmetyk. Kolejnym atutem jest to, że puder fajnie ujednolica nam cerę, jest to bardzo delikatny, ale zauważalny efekt lekkiego ujednolicenia koloru. Dodatkowo dość mocno wygładza nam skórę, nie zbiera się w zmarszczkach ani w załamaniach, nie daje takiego suchego efektu, a zamiast tego wtapia się w skórę. To jeden z lepszych pudrów jakie miałam okazję testować, zdecydowanie wart wypróbowania!
  • 2 czerwca 2020 o 22:26
    Najlepszy puder w kamieniu
    Na puder skusiłam się w sumie przypadkiem bo była spora promocja i od tego czasu jesteśmy nierozłączni. Najlepszy puder w kamieniu jaki kiedykolwiek miałam. Jest świetny! Pięknie kryje, ujednolica kolor i bardzo naturalnie wygląda na skórze. Matowi cere i długo się utrzymuje. Bardzo dobrze łączy sie podkładami i korektorami i nie podkreśla skórek. Bardzo dobrze utrwala makijaż . Produkt nie zapycha ani nie uczula. Ma bardzo ładne odcienie. Duzym plusem jest także jego eleganckie opakowanie z gąbką. Puder jest lekki wiec stosuje go także pod oczy. Jest bardzo wydajny - używam go niemal codziennie od 7 miesięcy i jeszcze zostało mi go na kilkanaście tygodni. Cena jest dość wysoka ale na promocji można dostać go w atrakcyjnej cenie także warto na niego polować.
    Zalety:
    • ładnie kryje
    • utrwala makijaż
    • matowi
    • dobrze łączy się z innymi kosmetykami'
    • trwały
    • wydajny
    • opakowanie z gąbką
    • ujednolica cere
    Alex85
    1 kwietnia 2020 o 18:39
    Dobry do utrwalenia makijażu
    Puder ten nabyłam przypadkiem, przy okazji świątecznej promocji za ok. 35 zł i muszę przyznać, że była to zachciewajka warta grzechu ;) Warto go wypróbować. Pudru w kamieniu używam codziennie, do utrwalenia makijażu. Mam cerę mieszaną, z pierwszymi lekkimi zmarszczkami i zależy mi aby tego typu produkt utrwalał makijaż, delikatnie matowił cerę, a przy tym nie wyglądał ciężko. Zazwyczaj używam dość kryjących podkładów, więc nie mam potrzeby dodatkowego krycia, ani efektu pudernicy, co wiele pudrów niestety potrafi zrobić. Puder Loreal jest dość lekki, nakładany oszczędnie ładnie omiata twarz, delikatnie utrwala podkład, nie robi plam. O dziwo nadaje się też pod oczy, spokojnie można nałożyć na niego bronzer i róż. Nie jest to produkt matujący, więc po kilku godzinach lekko się wyświeca, natomiast jest to dość naturalny efekt. Makijaż utrzymuje się spokojnie cały dzień, jeśli nigdzie nie wychodzę, to nawet nie potrzebuję poprawek. Przyczepie się jedynie do koloru, mam najjaśniejszy 2N, potrafi zmienić i lekko przyciemnić kolor podkładu. Jestem dość blada, nie cierpię zbyt jasnych pudrów, no ale ten niestety jest trochę za ciemny. Opakowanie jest piękne, bardzo eleganckie i miło się go używa, chociaż łatwo zostawiam na nim swoje odciski. Jest to bardzo fajny, lekki puder do wykończenia makijażu, może nie KWC ale spokojnie zasługuje na 5 gwiazdek.
    caiyah
    23 stycznia 2020 o 15:08
    Idealne wykończenie
    Super utrwala podkład. Pudełko piękne i estetyczne- kupiłam na promocji za pół ceny i myślę, że to nie pierwsze opakowanie. Zgrywa się z podkładem- kolorystycznie i w konsystencji, pięknie ujednolica i czyni makijaż trwalszym.
    Zalety:
    • estetyka